İBT WEB

Ödüllü kampanyada son gün

Eğitim (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.03.2021 - 13:57, Güncelleme: 15.03.2021 - 13:57 3203+ kez okundu.
 

Ödüllü kampanyada son gün

Ödüllü kampanyada son gün

Ödüllü kampanyada son gün BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün kağıt tasarrufu ile ağaç kesilmesini önlemeye yönelik olarak başlattığı ve abonelerini çeşitli hediyelerle ödüllendireceği SMS faturaya geçiş kampanyası 16 Mart 2021’de sona eriyor. Bursa’da 1 milyon 400 binin üzerinde abonesi bulunan BUSKİ Genel Müdürlüğü, her yıl kağıt faturalalar için 17,5 ton kağıdı en aza indirmek ve böylelikle ağaç kesilmesini önlemek amacıyla 16 Aralık 2020’de SMS fatura kampanyası başlatmıştı. Doğayı korumak amacıyla başlatılan kampanyaya katılan abonelere de çekilişle cep telefonu ve tablet gibi hediyeler verilecek. Halen yaklaşık 15 bin abonenin başvurduğu kampanyaya son katılım tarihi 16 Mart 2021. Kampanyaya katılan aboneler arasında ödül kazanacakların belirlenmesi amacıyla çekiliş ise 19 Mart Cuma günü yapılacak. Hediye kazanan aboneler 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak. Kağıt faturalar için her yıl ortalama 300 ağacın kesildiğini hatırlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hem doğayı korumak hem de hediyeler kazanmak isteyen tüm aboneleri kampanyaya katılmaya davet etti. Kampanya kapsamında kağıt fatura almayı bırakarak, SMS faturaya geçiş için kayıt yaptıran aboneler arasında çekilişle 16 kişiye mobil telefon ve 16 kişiye de tablet hediye edilecek. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların tek yapması gereken ise SMS yoluyla kimlik ve iletişim bilgilerini güncellemek. Su tüketimi ve borç bilgilerini cep telefonuna SMS olarak almak isteyen aboneler, 0530 919 0 185'nolu telefona mesaj göndererek bilgilerini kolayca güncelleyebiliyorlar. BUSKİ SMS faturaya geçmek için abonelerin YEŞİL boşluk ABONE NO boşluk TC NO yazıp, 0530 919 0185’e SMS olarak göndermesi yeterli olacak.  BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Ödüllü kampanyada son gün

Ödüllü kampanyada son gün

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün kağıt tasarrufu ile ağaç kesilmesini önlemeye yönelik olarak başlattığı ve abonelerini çeşitli hediyelerle ödüllendireceği SMS faturaya geçiş kampanyası 16 Mart 2021’de sona eriyor.

Bursa’da 1 milyon 400 binin üzerinde abonesi bulunan BUSKİ Genel Müdürlüğü, her yıl kağıt faturalalar için 17,5 ton kağıdı en aza indirmek ve böylelikle ağaç kesilmesini önlemek amacıyla 16 Aralık 2020’de SMS fatura kampanyası başlatmıştı. Doğayı korumak amacıyla başlatılan kampanyaya katılan abonelere de çekilişle cep telefonu ve tablet gibi hediyeler verilecek. Halen yaklaşık 15 bin abonenin başvurduğu kampanyaya son katılım tarihi 16 Mart 2021. Kampanyaya katılan aboneler arasında ödül kazanacakların belirlenmesi amacıyla çekiliş ise 19 Mart Cuma günü yapılacak. Hediye kazanan aboneler 22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Kağıt faturalar için her yıl ortalama 300 ağacın kesildiğini hatırlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hem doğayı korumak hem de hediyeler kazanmak isteyen tüm aboneleri kampanyaya katılmaya davet etti. Kampanya kapsamında kağıt fatura almayı bırakarak, SMS faturaya geçiş için kayıt yaptıran aboneler arasında çekilişle 16 kişiye mobil telefon ve 16 kişiye de tablet hediye edilecek. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların tek yapması gereken ise SMS yoluyla kimlik ve iletişim bilgilerini güncellemek. Su tüketimi ve borç bilgilerini cep telefonuna SMS olarak almak isteyen aboneler, 0530 919 0 185'nolu telefona mesaj göndererek bilgilerini kolayca güncelleyebiliyorlar. BUSKİ SMS faturaya geçmek için abonelerin YEŞİL boşluk ABONE NO boşluk TC NO yazıp, 0530 919 0185’e SMS olarak göndermesi yeterli olacak. 

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.