İBT WEB

Öğrenciler Dünya Pi Günü’nü kutladı

Genel 16.03.2021 - 14:38, Güncelleme: 16.03.2021 - 14:38 3365+ kez okundu.
 

Öğrenciler Dünya Pi Günü’nü kutladı

Öğrenciler Dünya Pi Günü’nü kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Merkez Bilgi Evi, Sümerpark Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri 14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında çeşitli etkinlikler hazırlayarak Dünya Pi Günü’nü kutladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Şube Müdürlüğüne bağlı Merkez Bilgi Evi, Sümerpark Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri, 14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Pandemi dolayısıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak düzenlenen etkinliğe Bilgi Evi eğitmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlikler kapsamında Matematik eğitmenleri, Pi sayısının ne olduğu, hangi değerleri taşıdığı konusunda öğrencilere bilgi verdi. Öğrenciler,  konu hakkında merak ettikleri soruları eğitmenlere sorarak cevap buldu. Matematik eğitmenleri, öğrencilerine Pi sayısı konusuyla ilgili birbirinden faydalı kısa filmler izletti. Tiyatro ve Drama Kulübü öğrencileri de Pi isimli karakterler oluşturarak arkadaşlarını bilgilendirdi. Öğrenciler, bilgilendirme sunumlarından sonra eğitmenleri eşliğinde Pi sayısıyla ilgili çeşitli afişler ve Pi Günü hatırası adına farklı çalışmalar yürüttü. Eğitmenler, etkinlik sonrası öğrencilerine üzerinde “Pi” simgesinin olduğu yaş pasta ve çeşitli ikramlarda bulundu.
Öğrenciler Dünya Pi Günü’nü kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Merkez Bilgi Evi, Sümerpark Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri 14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında çeşitli etkinlikler hazırlayarak Dünya Pi Günü’nü kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Şube Müdürlüğüne bağlı Merkez Bilgi Evi, Sümerpark Bilgi Evi ve Akademi Lise öğrencileri, 14 Mart Dünya Pi Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Pandemi dolayısıyla maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları dikkate alınarak düzenlenen etkinliğe Bilgi Evi eğitmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikler kapsamında Matematik eğitmenleri, Pi sayısının ne olduğu, hangi değerleri taşıdığı konusunda öğrencilere bilgi verdi. Öğrenciler,  konu hakkında merak ettikleri soruları eğitmenlere sorarak cevap buldu. Matematik eğitmenleri, öğrencilerine Pi sayısı konusuyla ilgili birbirinden faydalı kısa filmler izletti. Tiyatro ve Drama Kulübü öğrencileri de Pi isimli karakterler oluşturarak arkadaşlarını bilgilendirdi.

Öğrenciler, bilgilendirme sunumlarından sonra eğitmenleri eşliğinde Pi sayısıyla ilgili çeşitli afişler ve Pi Günü hatırası adına farklı çalışmalar yürüttü. Eğitmenler, etkinlik sonrası öğrencilerine üzerinde “Pi” simgesinin olduğu yaş pasta ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.