İBT WEB

Öğrenciler Parkur Konya ile Yetenek Sınavlarına Hazırlanıyor

Spor 16.03.2021 - 11:38, Güncelleme: 16.03.2021 - 11:38 3488+ kez okundu.
 

Öğrenciler Parkur Konya ile Yetenek Sınavlarına Hazırlanıyor

Öğrenciler Parkur Konya ile Yetenek Sınavlarına Hazırlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenciler için “Parkur Konya” adıyla hazırlık kursları düzenliyor. Selçuklu Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Spor Salonu’nda faaliyetlerine başlayan “Parkur Konya”, yoğun talep doğrultusunda Meram Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu Spor Salonu ile Ereğli Lisesi Spor Salonu’nda da eğitimlere başladı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Spor Lisesi, polislik, bekçilik ve askeri okullara hazırlık sınavlarına yönelik çalışmaları kapsayan “Parkur Konya” kapsamında lise öğrencilerine yönelik de düzenli periyotlarda deneme sınavları yapılıyor. Aynı zamanda yetenek sınavları için kilo şartını sağlayamayan bireylere kişiye özel diyetisyen hizmeti sağlanıyor. 15’er kişilik gruplar halinde pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen “Parkur Konya” eğitimlerinin merkez ve farklı ilçelerde kapsamı genişletilerek, özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunulması planlanıyor. Kurslara katılan öğrenciler verimli bir şekilde eğitimlerden faydalandıklarını ifade ederek, kursların düzenlenmesinde emeği geçen Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.
Öğrenciler Parkur Konya ile Yetenek Sınavlarına Hazırlanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrenciler için “Parkur Konya” adıyla hazırlık kursları düzenliyor.

Selçuklu Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Spor Salonu’nda faaliyetlerine başlayan “Parkur Konya”, yoğun talep doğrultusunda Meram Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu Spor Salonu ile Ereğli Lisesi Spor Salonu’nda da eğitimlere başladı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Spor Lisesi, polislik, bekçilik ve askeri okullara hazırlık sınavlarına yönelik çalışmaları kapsayan “Parkur Konya” kapsamında lise öğrencilerine yönelik de düzenli periyotlarda deneme sınavları yapılıyor. Aynı zamanda yetenek sınavları için kilo şartını sağlayamayan bireylere kişiye özel diyetisyen hizmeti sağlanıyor.

15’er kişilik gruplar halinde pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen “Parkur Konya” eğitimlerinin merkez ve farklı ilçelerde kapsamı genişletilerek, özel yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunulması planlanıyor.

Kurslara katılan öğrenciler verimli bir şekilde eğitimlerden faydalandıklarını ifade ederek, kursların düzenlenmesinde emeği geçen Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.