İBT WEB

Öğrenciler Yaşadıkları Şehri Yakından Tanıyacak

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.11.2021 - 08:20, Güncelleme: 24.11.2021 - 08:20 1125+ kez okundu.
 

Öğrenciler Yaşadıkları Şehri Yakından Tanıyacak

Öğrenciler Yaşadıkları Şehri Yakından Tanıyacak

 Manisa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Şehrim Benim Evim Projesi’ne” ulaşım desteği sağlıyor. Öğrenciler, proje kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen otobüsle şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini geziyor. Şehrin tarihi, kültür, doğal zenginlikleri ve değerlerinin öğrencilere öğretildiği “Şehrim Benim Evim Projesi’ne” Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşım desteği sağlıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı özel/resmi okulların 7. sınıf öğrencilerine uygulanan proje ile öğrenciler Manisa’yı gezerek tanıyorlar. Güz ve yaz olmak üzere iki dönemde yapılacak olan gezide öğrenciler kendilerine tahsis edilen otobüsle kentin güzelliklerini keşfediyor.    
Öğrenciler Yaşadıkları Şehri Yakından Tanıyacak


  Manisa Büyük şehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Şehrim Benim Evim Projesi’ne” ulaşım desteği sağlıyor. Öğrenciler, proje kapsamında Büyük şehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen otobüsle şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini geziyor.
Şehrin tarihi, kültür, doğal zenginlikleri ve değerlerinin öğrencilere öğretildiği “Şehrim Benim Evim Projesi’ne” Manisa Büyük şehir Belediyesi’ne ulaşım desteği sağlıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bağlı özel/resmi okulların 7. sınıf öğrencilerine uygulanan proje ile öğrenciler Manisa’yı gezerek tanıyorlar. Güz ve yaz olmak üzere iki dönemde yapılacak olan gezide öğrenciler kendilerine tahsis edilen otobüsle kentin güzelliklerini keşfediyor.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.