İBT WEB

Okuldan anlamlı etkinlik

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 12:08, Güncelleme: 28.04.2022 - 12:02 2598+ kez okundu.
 

Okuldan anlamlı etkinlik

Okuldan anlamlı etkinlik

Sinop İstiklal İlkokulu tarafından Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.Sinop İstiklal İlkokulu tarafından Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tüm veli ve öğrencilere öğretmen ve idareciler tarafından hazırlanan kandil simidi ve şeker paketinden oluşan ikramlık dağıtıldı.Okul Müdürü Yasin Sakallı, “En kutsal gecelerden olan Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle öğretmenlerimiz işbirliğinde öğrencilerimize ve velilerimize ikramlıklar hazırladık. Kadir Gecesi’nde manevi değerlere sahip çıkarak eski geleneklerin yaşatılması konusunda gelecek nesillere, kandil gecelerinin hatırlatılmasındaki hassasiyetini bir nebze de olsa yaşatmak istedik” dedi.
Okuldan anlamlı etkinlik
Sinop İstiklal İlkokulu tarafından Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Sinop İstiklal İlkokulu tarafından Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle tüm veli ve öğrencilere öğretmen ve idareciler tarafından hazırlanan kandil simidi ve şeker paketinden oluşan ikramlık dağıtıldı.
Okul Müdürü Yasin Sakallı, “En kutsal gecelerden olan Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle öğretmenlerimiz işbirliğinde öğrencilerimize ve velilerimize ikramlıklar hazırladık. Kadir Gecesi’nde manevi değerlere sahip çıkarak eski geleneklerin yaşatılması konusunda gelecek nesillere, kandil gecelerinin hatırlatılmasındaki hassasiyetini bir nebze de olsa yaşatmak istedik” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.