İBT WEB

Ordu da konforlu ulaşım için yol çalışması

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.06.2021 - 12:55, Güncelleme: 24.06.2021 - 12:55 1464+ kez okundu.
 

Ordu da konforlu ulaşım için yol çalışması

Toplam uzunluğu 7.5 kilometre olan güzergâh standardı yüksek bir yapıya kavuştu

Ordu’da, mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını aralıyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürütülerek, altyapısı tamamlanan yollar, asfalt konforuna kavuşturuluyor. Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun 3 mahallesinin yolunu ikinci kat asfalt ile buluşturdu. Altınordu ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Dikence, Oğmaca ve Uzunmusa Mahallelerini birbirine bağlayan 7.5 kilometrelik grup yolundaki ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, grup yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.  
Toplam uzunluğu 7.5 kilometre olan güzergâh standardı yüksek bir yapıya kavuştu


Ordu’da, mahalle ve grup yollarını asfalt ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlara konforlu ulaşımın kapılarını aralıyor. Türkiye’nin en zorlu coğrafyasında, kırsal kesimdeki mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürütülerek, altyapısı tamamlanan yollar, asfalt konforuna kavuşturuluyor. Kentin ulaşım ağında bulunan birçok yolda sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Altınordu’nun 3 mahallesinin yolunu ikinci kat asfalt ile buluşturdu. Altın ordu ilçesine bağlı yoğun nüfusa hitap eden Dikence, Oğmaca ve Uzunmusa Mahallelerini birbirine bağlayan 7.5 kilometrelik grup yolundaki ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, grup yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.