İBT WEB

Ordu’nun yükseklerinde şiddetli dolu yağışı

Genel 21.05.2020 - 14:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1580+ kez okundu.
 

Ordu’nun yükseklerinde şiddetli dolu yağışı

Ordu genelinde etkili olan rüzgarın ardından, yüksek kesimlerde dolu yağışı etkili oldu. Ordu’nun şehir merkezinde kısa süreli etkili olan rüzgarın ardından hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Yüksek kesimlerde ise yer yer etkili olan fırtına, yerini yağmur ve dolu yağışına bıraktı. Ordu’nun Kumru, Korgan gibi yüksek kesimli ilçelerinde ve yaylalarında ise fındık büyüklüğünde yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışı gerçekleşti. Bazı vatandaşlar doluya hazırlıksız yakalanırken, o anlar cep telefonu kameralarınca kaydedildi.
Ordu genelinde etkili olan rüzgarın ardından, yüksek kesimlerde dolu yağışı etkili oldu.
Ordu’nun şehir merkezinde kısa süreli etkili olan rüzgarın ardından hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Yüksek kesimlerde ise yer yer etkili olan fırtına, yerini yağmur ve dolu yağışına bıraktı. Ordu’nun Kumru, Korgan gibi yüksek kesimli ilçelerinde ve yaylalarında ise fındık büyüklüğünde yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışı gerçekleşti. Bazı vatandaşlar doluya hazırlıksız yakalanırken, o anlar cep telefonu kameralarınca kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.