İBT WEB

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.12.2021 - 08:42, Güncelleme: 08.12.2021 - 08:42 1017+ kez okundu.
 

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us, Ünye ve Fatsa ilçelerinde sürdürülen içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarıya taşımaya devam ediyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da kanalizasyon hattı olmayan mahallelere yeni hatlar çekmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile gece-gündüz sahada olan OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ihalesi yapılan ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Ünye ilçesi Buruncu Mahallesi içme suyu hattı ile Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. “ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR” 19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan yeni yatırımlar ve hizmetlerle ilçelerin geleceğinin garanti altına alındığını söyledi. Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde yaptığımız yatırım çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Bu kapsamda çalışmaların devam ettiği Ünye ilçesi Buruncu Mahallesi içme suyu hattı çalışmaları ile Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi’nde sürdürülen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldık. Kısa süre önce başladığımız çalışmalarda ekiplerimiz önemli mesafe aldı. Hedefimiz kısa süre önce başlatılan çalışmaları bir an önce tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçelerimizin gelecekte yaşaması muhtemel sıkıntıları en aza indirmek ve ilçelerimizin geleceğini garanti altına almak olacak."
OSKİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us, Ünye ve Fatsa ilçelerinde sürdürülen içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı altyapı yatırımları ile vatandaşlara sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün yukarıya taşımaya devam ediyor. 19 ilçedeki tüm mahallelerde kullanım ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme çalışması başlatan OSKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da kanalizasyon hattı olmayan mahallelere yeni hatlar çekmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile gece-gündüz sahada olan OSKİ Genel Müdürü Murat Us, ihalesi yapılan ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Ünye ilçesi Buruncu Mahallesi içme suyu hattı ile Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı.

“ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

19 ilçede altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, yapılan yeni yatırımlar ve hizmetlerle ilçelerin geleceğinin garanti altına alındığını söyledi.

Genel Müdür Murat Us yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde yaptığımız yatırım çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Bu kapsamda çalışmaların devam ettiği Ünye ilçesi Buruncu Mahallesi içme suyu hattı çalışmaları ile Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi’nde sürdürülen kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldık. Kısa süre önce başladığımız çalışmalarda ekiplerimiz önemli mesafe aldı. Hedefimiz kısa süre önce başlatılan çalışmaları bir an önce tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilçelerimizin gelecekte yaşaması muhtemel sıkıntıları en aza indirmek ve ilçelerimizin geleceğini garanti altına almak olacak."

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.