İBT WEB

Osmaniye’de ekonomik potansiyel değerlendirme toplantısı

Ekonomi 26.12.2020 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 10:53 1537+ kez okundu.
 

Osmaniye’de ekonomik potansiyel değerlendirme toplantısı

Osmaniye’de ekonomik potansiyel değerlendirme toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Osmaniye’de idarede birliğin ve koordinasyonun sağlanması, gerekli tedbirlerin alınması, ilin ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin planlanması amacıyla düzenlenen koordinasyon ve ekonomik potansiyel değerlendirme toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantını açılış konuşmasını yapan tüm kurumlara pandemi döneminde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlara hizmet etmek için var olduklarını hatırlatan Vali Yılmaz, “Kurumlarda hizmetlerin mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yürütülmesi gerekiyor. Vatandaş memnuniyeti de çok önemlidir. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Bu nedenle vatandaşlarımızın kurumlarımızdan ayrılırken mutlaka memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamalıyız. Kamu kurum ve kuruluşlarının koordineli bir şekilde uyumlu, ahenkli kamu hizmeti sunma usullerine, esaslarına uygun olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına gerçekleştirmiş olduğu tüm iş, işlem ve çalışmalardan dolayı da herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Toplantıya Vali Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Sönmez, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.
Osmaniye’de ekonomik potansiyel değerlendirme toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Osmaniye’de idarede birliğin ve koordinasyonun sağlanması, gerekli tedbirlerin alınması, ilin ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesi ve kamu hizmetlerinin planlanması amacıyla düzenlenen koordinasyon ve ekonomik potansiyel değerlendirme toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantını açılış konuşmasını yapan tüm kurumlara pandemi döneminde gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür etti.
Vatandaşlara hizmet etmek için var olduklarını hatırlatan Vali Yılmaz, “Kurumlarda hizmetlerin mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yürütülmesi gerekiyor. Vatandaş memnuniyeti de çok önemlidir. Biz vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Bu nedenle vatandaşlarımızın kurumlarımızdan ayrılırken mutlaka memnun bir şekilde ayrılmalarını sağlamalıyız. Kamu kurum ve kuruluşlarının koordineli bir şekilde uyumlu, ahenkli kamu hizmeti sunma usullerine, esaslarına uygun olarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak adına gerçekleştirmiş olduğu tüm iş, işlem ve çalışmalardan dolayı da herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Toplantıya Vali Erdinç Yılmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Adem Yılmaz ve Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Sönmez, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.