İBT WEB

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2022 - 14:31, Güncelleme: 15.03.2022 - 13:12 1456+ kez okundu.
 

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

Osmaniye’de park halindeyken motor bölümünden alev alan otomobil yandı. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, yanında bulunan bir tır ile otomobil de yangın nedeniyle hasar gördü.Olay, Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80 GV 523 plakalı otomobilin motor bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede alevler otomobili tamamen sararken otomobilin yanında park halinde olan 80 ET 800 plakalı tır ile 80 DT 505 plakalı otomobile de alevler sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.İtfaiye ekiplerince soğutma çalışmaları devam ederken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı
Osmaniye’de park halindeyken motor bölümünden alev alan otomobil yandı. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, yanında bulunan bir tır ile otomobil de yangın nedeniyle hasar gördü.
Olay, Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80 GV 523 plakalı otomobilin motor bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede alevler otomobili tamamen sararken otomobilin yanında park halinde olan 80 ET 800 plakalı tır ile 80 DT 505 plakalı otomobile de alevler sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.
İtfaiye ekiplerince soğutma çalışmaları devam ederken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.