İBT WEB

Öter’den Silvan’a Anadolu Lisesi müjdesi

11.05.2020 - 09:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2612+ kez okundu.
 

Öter’den Silvan’a Anadolu Lisesi müjdesi

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedii Öter, yeni eğitim ve öğretim sezonunda kentte Cumhuriyet Anadolu Lisesinin eğitim hayatına başlayacağı müjdesini verdi. Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedii Öter, ilçede Anadolu Lisesi açılması için Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesinin öğrenci kabul etmeye başlayacağını ifade eden Öter, Silvan Anadolu İmam Hatip Lisesinin YİBO kampüsünde yapımı yeni biten 24 derslikli yeni binasına taşınacağını vurguladı. Boşalacak olan Şehit Özkan Özendi İmam Hatip Ortaokulu binasında 22 derslik Cumhuriyet Anadolu Lisesi olacağını aktaran Öter, "Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesi başvurumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edilerek 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında öğrenci almaya başlayacak. Türk Telekom Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesi de ise Kız İmam hatip Ortaokulu açılacak. Yeni binasında eğitim verecek olan İmam Hatip Lisesi bünyesine Erkek İmam Hatip Ortaokulu da açılacak. Silvan’ın eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Silvan’a kazandırdığımız Cumhuriyet Anadolu Lisesi tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.
Diyarbakır’ın Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedii Öter, yeni eğitim ve öğretim sezonunda kentte Cumhuriyet Anadolu Lisesinin eğitim hayatına başlayacağı müjdesini verdi.
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedii Öter, ilçede Anadolu Lisesi açılması için Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydetti. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesinin öğrenci kabul etmeye başlayacağını ifade eden Öter, Silvan Anadolu İmam Hatip Lisesinin YİBO kampüsünde yapımı yeni biten 24 derslikli yeni binasına taşınacağını vurguladı. Boşalacak olan Şehit Özkan Özendi İmam Hatip Ortaokulu binasında 22 derslik Cumhuriyet Anadolu Lisesi olacağını aktaran Öter, "Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesi başvurumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kabul edilerek 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında öğrenci almaya başlayacak. Türk Telekom Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesi de ise Kız İmam hatip Ortaokulu açılacak. Yeni binasında eğitim verecek olan İmam Hatip Lisesi bünyesine Erkek İmam Hatip Ortaokulu da açılacak. Silvan’ın eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Silvan’a kazandırdığımız Cumhuriyet Anadolu Lisesi tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.