İBT WEB

ÖZEL BİREYLER 29 EKİM COŞKUSUNU ANKARADA YAŞADI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.10.2021 - 13:13, Güncelleme: 29.10.2021 - 13:13 1780+ kez okundu.
 

ÖZEL BİREYLER 29 EKİM COŞKUSUNU ANKARADA YAŞADI

ÖZEL BİREYLER 29 EKİM COŞKUSUNU ANKARADA YAŞADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, 29 Ekim etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli bireyleri aileleri ile birlikte Anıtkabir’e götürdü. Özel bireyler, Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi’ni de ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli bireyleri ve ailelerini Anıtkabir’e götürdü. Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını Ankara’da kutlayan özel gereksinimli bireyler, Anıtkabir’de duygu dolu anlar yaşadı. Anıtkabir’i ilk defa gördüler Aralarında daha önce hiç Anıtkabir’i görme fırsatı olmamış bireylerin de olduğu gezide, önce rehber eşliğinde Anıtkabir’in tüm bölümleri gezildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahında ziyaret eden katılımcılar, duygu dolu anlar yaşadı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de Anıtkabir ziyaretine katılarak, özel gereksinimli bireyleri yalnız bırakmadı. Anıtkabir ziyaretinin ardından Ulus’ta bulunan Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi’ni gezen katılımcılar, Cumhuriyet’in kuruluşuna tanıklık eden iki tarihi binayı görmenin mutluluğunu yaşadı. Katılımcılar son olarak Feza Gürsey Bilim Merkezi’ni gezdi. Burada gerçekleştirilen sıvı azot ve elektrik gösterisini ilgiyle izleyen katılımcılar, unutmayacakları bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı.
ÖZEL BİREYLER 29 EKİM COŞKUSUNU ANKARADA YAŞADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, 29 Ekim etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli bireyleri aileleri ile birlikte Anıtkabir’e götürdü. Özel bireyler, Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi’ni de ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi  Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli bireyleri ve ailelerini Anıtkabir’e götürdü. Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını Ankara’da kutlayan özel gereksinimli bireyler, Anıtkabir’de duygu dolu anlar yaşadı.

Anıtkabir’i ilk defa gördüler

Aralarında daha önce hiç Anıtkabir’i görme fırsatı olmamış bireylerin de olduğu gezide, önce rehber eşliğinde Anıtkabir’in tüm bölümleri gezildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahında ziyaret eden katılımcılar, duygu dolu anlar yaşadı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de Anıtkabir ziyaretine katılarak, özel gereksinimli bireyleri yalnız bırakmadı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Ulus’ta bulunan Kurtuluş Savaşı Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi’ni gezen katılımcılar, Cumhuriyet’in kuruluşuna tanıklık eden iki tarihi binayı görmenin mutluluğunu yaşadı. Katılımcılar son olarak Feza Gürsey Bilim Merkezi’ni gezdi. Burada gerçekleştirilen sıvı azot ve elektrik gösterisini ilgiyle izleyen katılımcılar, unutmayacakları bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.