İBT WEB

Pıckleball Türkiye Şampiyonası sona erdi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2022 - 14:48, Güncelleme: 08.08.2022 - 14:09 3742+ kez okundu.
 

Pıckleball Türkiye Şampiyonası sona erdi

Pıckleball Türkiye Şampiyonası sona erdi

Afyonkarahisar’da oynanan Pıckleball Türkiye Şampiyonası Akarçay’da gerçekleştirildi. 3 gün süren turnuvada ödüller sahiplerini buldu.Pıckleball Türkiye Turnuvası Şampiyonu Osman Akkaya oldu. Turnuvada ikinci ise Adana’dan şampiyonaya katılan İbrahim Bahçıvan olurken üçüncü ise Hasan Değer oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk ve protokol üyeleri tarafından verildi.Şampiyonaya Afyonkarahisar başta olmak üzere İstanbul, İzmir, Denizli ve Konya’dan sporcular katıldı. Karşılaşmaları hakemler Aysun Akbay ve Merve Gündoğar yönetti. Ayrıca törende en iyi Bachend ödülü Murat Öner’in, Fair Play ödülü Ahmet Akkaya’nın özel ödül ise Hasan Değer’in oldu. Turnuva sonundan bir ödül de pıckleball sporuna gönül veren yaşı küçük olmasına rağmen pıckleball sporcusu olan Efe Baş’a verildi. Törende büyük özel ödülün sahibi ise Türk oldu.
Pıckleball Türkiye Şampiyonası sona erdi
Afyonkarahisar’da oynanan Pıckleball Türkiye Şampiyonası Akarçay’da gerçekleştirildi. 3 gün süren turnuvada ödüller sahiplerini buldu.
Pıckleball Türkiye Turnuvası Şampiyonu Osman Akkaya oldu. Turnuvada ikinci ise Adana’dan şampiyonaya katılan İbrahim Bahçıvan olurken üçüncü ise Hasan Değer oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk ve protokol üyeleri tarafından verildi.
Şampiyonaya Afyonkarahisar başta olmak üzere İstanbul, İzmir, Denizli ve Konya’dan sporcular katıldı. Karşılaşmaları hakemler Aysun Akbay ve Merve Gündoğar yönetti. Ayrıca törende en iyi Bachend ödülü Murat Öner’in, Fair Play ödülü Ahmet Akkaya’nın özel ödül ise Hasan Değer’in oldu. Turnuva sonundan bir ödül de pıckleball sporuna gönül veren yaşı küçük olmasına rağmen pıckleball sporcusu olan Efe Baş’a verildi. Törende büyük özel ödülün sahibi ise Türk oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.