İBT WEB

Ramazan Bayramı tatilinde trafik için jandarma denetimleri sıkılaştırıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 09:27, Güncelleme: 30.04.2022 - 08:58 1984+ kez okundu.
 

Ramazan Bayramı tatilinde trafik için jandarma denetimleri sıkılaştırıldı

Ramazan Bayramı tatilinde trafik için jandarma denetimleri sıkılaştırıldı

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy’un da katılımıyla Ramazan Bayramı tatilinde oluşacak olan trafik yoğunluğunda kazaların en aza indirilmesi için denetim yapıldı.Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Ramazan Bayramı tatilinde trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerinin ve trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşların can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı ve huzurlu bir seyahat ve ulaşımın sağlanması amacıyla trafik tedbirleri ve denetimleri üst seviyeye taşındı. Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy da alınan tedbirleri yerinde görmek ve koordine etmek amacıyla Jandarma sorumluluk bölgesindeki Trafik Denetim ve uygulama noktalarında bulundu. Denetim esnasında kontrol edilen sürücüler ve yolcular bayrama sevdikleri ile birlikte girebilmeleri, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Ayrıca küçük çocuklara çeşitli bayram hediyeleri verildi.
Ramazan Bayramı tatilinde trafik için jandarma denetimleri sıkılaştırıldı
Eskişehir’de İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy’un da katılımıyla Ramazan Bayramı tatilinde oluşacak olan trafik yoğunluğunda kazaların en aza indirilmesi için denetim yapıldı.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Ramazan Bayramı tatilinde trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerinin ve trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşların can ve mal kayıplarının önlenmesi, sağlıklı ve huzurlu bir seyahat ve ulaşımın sağlanması amacıyla trafik tedbirleri ve denetimleri üst seviyeye taşındı. Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy da alınan tedbirleri yerinde görmek ve koordine etmek amacıyla Jandarma sorumluluk bölgesindeki Trafik Denetim ve uygulama noktalarında bulundu. Denetim esnasında kontrol edilen sürücüler ve yolcular bayrama sevdikleri ile birlikte girebilmeleri, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Ayrıca küçük çocuklara çeşitli bayram hediyeleri verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.