İBT WEB

Salihli MABEM ve ÇKSM ye Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 11.11.2021 - 09:16, Güncelleme: 11.11.2021 - 09:16 1203+ kez okundu.
 

Salihli MABEM ve ÇKSM ye Ziyaret

Salihli MABEM ve ÇKSM ye Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde eğitim faaliyetleri özverili bir şekilde devam ederken, herhangi bir eksiklik ya da aksaklık yaşanmaması adına ziyaretler de sürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile birlikte Salihli MABEM ve ÇKSM’yi ziyaret etti.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan ile birlikte Salihli ilçesinde MABEM ve Gümüşçay Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Eğitmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi heyeti, öğretmen ve idarecilerden çalışmalar ve eksiklikler hakkında bilgi aldı. MABEM ve ÇKSM eğitmenlerine ve idarecilerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu konuda özveriyle görev yapan herkese teşekkür etti.  
Salihli MABEM ve ÇKSM ye Ziyaret


Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde eğitim faaliyetleri özverili bir şekilde devam ederken, herhangi bir eksiklik ya da aksaklık yaşanmaması adına ziyaretler de sürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ile birlikte Salihli MABEM ve ÇKSM’yi ziyaret etti.
  Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan ve Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan ile birlikte Salihli ilçesinde MABEM ve Gümüşçay Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Eğitmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi heyeti, öğretmen ve idarecilerden çalışmalar ve eksiklikler hakkında bilgi aldı. MABEM ve ÇKSM eğitmenlerine ve idarecilerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin eğitimlerine katkı sağlamak için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu konuda özveriyle görev yapan herkese teşekkür etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.