İBT WEB

ŞAMPİYON ALTUĞ DEMİR’E HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.06.2021 - 12:22, Güncelleme: 23.06.2021 - 12:22 1695+ kez okundu.
 

ŞAMPİYON ALTUĞ DEMİR’E HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

Altuğ Demir 71 Kg büyükler Full Contact kategorisinde finalde Kazakistanlı rakibini yenerek şampiyon oldu

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen WAKO Uluslararası Kick Boks Turnuvası’na antrenör Özgür Arlı tarafından hazırlanarak katılım sağlayan İlkadım Belediye sporcusu Altuğ Demir, 71 Kg büyükler Full Contact kategorisinde finalde, Kazakistanlı rakibini yenerek şampiyon oldu. 14 -21 Haziran arasında Özbekistan’da düzlenen WAKO Uluslararası Kick Boks turnuvasına katılım sağlayan başarılı bir performans ortaya koyarak Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren İlkadım Belediyesi Kick Boks sporcusu Altuğ Demir’i Çarşamba Havalimanında İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, kulüp yöneticileri, antrenörleri, yakınları ve çalışma arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı. “Hoş geldin Şampiyon” yazılı pankartı gören duygulanan Şampiyon Altuğ Demir sevincini ailesi ve sevenleri ile paylaştı. “Kulübümüz başarısını bir kez daha tescilledi” Pandemi dolayısıyla sıkıntılar yaşadığımız şu günlerde alınan başarı şehrimizi ve bizlere tarafsız bir mutluluk yaşattığını ifade eden İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman;”İlkadım Belediyespor kulübü bir kez daha başarısını tescilledi. Katıldığı müsabakalarda şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve yakaladığı başarılarla şampiyonluğunu ilan ederek bizleri gururlandıran sporcumuz Altuğ Demir’e ve antrenörümüz Özgür Arlı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. “Emeklerimizin karşılığını aldık” Altuğ Demir’in aldığı başarıdan dolayı tebrik eden Antrenörü Özgür Arlı; “Bu organizasyona en iyi şekilde hazırlanmıştık. Emeklerimizin karşılığını aldık. İnşallah Özgür bundan sonrası için de hem Samsun, hem de ülkemize önemli dereceler kazandıracaktır. Organizasyona katılan tüm Milli sporcularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. “Salon sporlarına desteğimiz artarak devam edecek” İlkadım Belediyesi olarak her zaman ilklerin ve yenilerin belediyesi olduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Uluslararası arenada şanlı bayrağımızı göklere çektirerek İstiklal Marşımızı okutan Şampiyon sporcumuz Altuğ Demir göğsümüzü kabarttı. Başarılarından dolayı tüm sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonrada İlkadım’da salon sporları başta olmak üzere gençlerin merakla takip ettiği kick boks olmak üzere bu tarz spor çalışmalarımız devam edecektir. Gençliğin zinde ve azimli olarak yetişmesi adına bir taraftan spor bir taraftan da sosyal belediyecilik çalışmalarımıza devam edeceğiz. ”dedi.  
Altuğ Demir 71 Kg büyükler Full Contact kategorisinde finalde Kazakistanlı rakibini yenerek şampiyon oldu


Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen WAKO Uluslararası Kick Boks Turnuvası’na antrenör Özgür Arlı tarafından hazırlanarak katılım sağlayan İlkadım Belediye sporcusu Altuğ Demir, 71 Kg büyükler Full Contact kategorisinde finalde, Kazakistanlı rakibini yenerek şampiyon oldu. 14 -21 Haziran arasında Özbekistan’da düzlenen WAKO Uluslararası Kick Boks turnuvasına katılım sağlayan başarılı bir performans ortaya koyarak Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere
çektiren İlkadım Belediyesi Kick Boks sporcusu Altuğ Demir’i Çarşamba Havalimanında İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman, kulüp yöneticileri, antrenörleri, yakınları ve çalışma arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı. “Hoş geldin Şampiyon” yazılı pankartı gören duygulanan Şampiyon Altuğ Demir sevincini ailesi ve sevenleri ile paylaştı. “Kulübümüz başarısını bir kez daha tescilledi” Pandemi dolayısıyla sıkıntılar yaşadığımız şu günlerde alınan başarı şehrimizi ve bizlere tarafsız bir mutluluk yaşattığını ifade eden İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman;” İlkadım Belediyespor kulübü bir kez daha başarısını tescilledi. Katıldığı müsabakalarda şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve yakaladığı başarılarla şampiyonluğunu ilan ederek bizleri gururlandıran sporcumuz Altuğ Demir’e ve antrenörümüz Özgür Arlı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. “Emeklerimizin karşılığını aldık” Altuğ Demir’in aldığı başarıdan dolayı tebrik eden Antrenörü Özgür Arlı; “Bu organizasyona en iyi şekilde hazırlanmıştık. Emeklerimizin karşılığını aldık. İnşallah Özgür bundan sonrası için de hem Samsun, hem de ülkemize önemli dereceler kazandıracaktır. Organizasyona katılan tüm Milli sporcularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. “Salon sporlarına desteğimiz artarak devam edecek” İlkadım Belediyesi olarak her zaman ilklerin ve yenilerin belediyesi olduklarını ifade eden
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Uluslararası arenada şanlı bayrağımızı göklere çektirerek İstiklal Marşımızı okutan Şampiyon sporcumuz Altuğ Demir göğsümüzü kabarttı. Başarılarından dolayı tüm sporcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonrada İlkadım’da salon sporları başta olmak üzere gençlerin merakla takip ettiği kick boks olmak üzere bu tarz spor çalışmalarımız devam edecektir. Gençliğin zinde ve azimli olarak yetişmesi adına bir taraftan spor bir taraftan da sosyal belediyecilik çalışmalarımıza devam edeceğiz. ”dedi.
 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.