İBT WEB

Saruhanlı’da Ramazan sofralarına cansuyu oluyorlar

Genel 06.05.2020 - 05:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1665+ kez okundu.
 

Saruhanlı’da Ramazan sofralarına cansuyu oluyorlar

Ramazan’da tenceresi kaynamayan ev kalmasın diye çalıştıklarını söyleyen Cansuyu Derneği Saruhanlı İlçe Gönüllüsü Arife Çelikel, halkın desteği ile bu mübarek ayda evlerde bereketli sofraların kurulmasına vesile olacaklarını söyledi. Saruhanlı’da muhtaca ulaşmak için Cansuyu Derneği olarak halkın desteğine talip olduklarını söyleyen Cansuyu Derneği Saruhanlı İlçe Gönüllüsü Arife Çelikel, “Hakkın rızasını kazanmak için çalışıyoruz. Muhtacın gözündeki umudu halkımızın desteği ile yeşertmek için kollarımızı sıvadık. Ramazan ayı içerisinde erzak kolilerinden oluşan gıda ve hijyen paketlerini yerlerine teslim ediyoruz. Bu ayda herkesin hanesinde tenceresinin kaynaması için gayret ediyoruz. Ayrıca bu sene iftar çadırları ve iftar davetleri olamayacağı için bizlerin halkımızın desteği ile evlere sıcak yemek servislerimize de başlayacağız. Muhtaca nefes olmak isteyen halkımız bize 05423013445 numaralı telefondan ulaşabilir çalışmalarımıza bizzat gelerek destekte verebilir.” dedi.
Ramazan’da tenceresi kaynamayan ev kalmasın diye çalıştıklarını söyleyen Cansuyu Derneği Saruhanlı İlçe Gönüllüsü Arife Çelikel, halkın desteği ile bu mübarek ayda evlerde bereketli sofraların kurulmasına vesile olacaklarını söyledi.
Saruhanlı’da muhtaca ulaşmak için Cansuyu Derneği olarak halkın desteğine talip olduklarını söyleyen Cansuyu Derneği Saruhanlı İlçe Gönüllüsü Arife Çelikel, “Hakkın rızasını kazanmak için çalışıyoruz. Muhtacın gözündeki umudu halkımızın desteği ile yeşertmek için kollarımızı sıvadık. Ramazan ayı içerisinde erzak kolilerinden oluşan gıda ve hijyen paketlerini yerlerine teslim ediyoruz. Bu ayda herkesin hanesinde tenceresinin kaynaması için gayret ediyoruz. Ayrıca bu sene iftar çadırları ve iftar davetleri olamayacağı için bizlerin halkımızın desteği ile evlere sıcak yemek servislerimize de başlayacağız. Muhtaca nefes olmak isteyen halkımız bize 05423013445 numaralı telefondan ulaşabilir çalışmalarımıza bizzat gelerek destekte verebilir.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.