İBT WEB

ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 19.03.2021 - 08:55, Güncelleme: 19.03.2021 - 08:55 2669+ kez okundu.
 

ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ Şehit Aileleri ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratları Mersin Valisi Ali İhsan SU tarafından tevdi edildi. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU da törene katıldı. Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve ailelerinin onur konuğu olarak yer aldığı törene; Vali Ali İhsan SU, Milletvekilleri Zeynep Gül YILMAZ, Hacı ÖZKAN, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat GEDİK, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER, il protokol üyeleri, İlçe kaymakamları, şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.
ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

ŞEHİT AİLELERİNE ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

Şehit Aileleri ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratları Mersin Valisi Ali İhsan SU tarafından tevdi edildi. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU da törene katıldı.

Mersin Kültür Merkezi'nde düzenlenen şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve ailelerinin onur konuğu olarak yer aldığı törene; Vali Ali İhsan SU, Milletvekilleri Zeynep Gül YILMAZ, Hacı ÖZKAN, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat GEDİK, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER, il protokol üyeleri, İlçe kaymakamları, şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.