İBT WEB

Şehit polisin ismi caddeye verildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2021 - 09:40, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:40 1575+ kez okundu.
 

Şehit polisin ismi caddeye verildi

Şehit polisin ismi caddeye verildi

MUĞLA'nın Bodrum Belediye Meclisi'nde alınan kararla, şehit polis memuru Ercan Yangöz'ün adı kentteki bir caddeye verildi. İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 6 kişinin suç örgütlerine silah satmak için Bodrum'da olduğu öğrendi. Operasyon için harekete geçen ekipler, motosikletlerle, şüphelilerin içerisinde olduğu otomobili takibe aldı. Otomobilin içinden ateş açılması sonucu Bodrum KOM Grup Amirliği'nde görevli 6 yıllık polis memuru Ercan Yangöz (26), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.   Bodrum Belediyesi 2021 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde Belediye Başkan Vekili İlknur Ülküm Seferoğlu ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. 3 önerge ve 13 gündem maddesiyle toplanan Belediye Meclisi'nin açılışından önce Sanatçı Numan Pekdemir ve orkestrası tarafından mini bir klasik müzik konseri gerçekleştirildi. Bodrum Belediye Meclisi, geçtiğimiz günlerde silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz'ün adını Müskebi ve Yahşi mahalle sınırları içinde yer alan Oyder Caddesi'ne verdi. Şehit Polis Memuru Ercan Yangöz'ün isminin yaşatılması amacıyla, Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonunca alınan 18.06.2021 tarih ve 2021/12 sayılı komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi. Selçuk AKBAŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)   FOTOĞRAFLI  
Şehit polisin ismi caddeye verildi

MUĞLA'nın Bodrum Belediye Meclisi'nde alınan kararla, şehit polis memuru Ercan Yangöz'ün adı kentteki bir caddeye verildi.
İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 6 kişinin suç örgütlerine silah satmak için Bodrum'da olduğu öğrendi. Operasyon için harekete geçen ekipler, motosikletlerle, şüphelilerin içerisinde olduğu otomobili takibe aldı. Otomobilin içinden ateş açılması sonucu Bodrum KOM Grup Amirliği'nde görevli 6 yıllık polis memuru Ercan Yangöz (26), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.  
Bodrum Belediyesi 2021 yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Herodot Kültür ve Sanat Merkezi'nde Belediye Başkan Vekili İlknur Ülküm Seferoğlu ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. 3 önerge ve 13 gündem maddesiyle toplanan Belediye Meclisi'nin açılışından önce Sanatçı Numan Pekdemir ve orkestrası tarafından mini bir klasik müzik konseri gerçekleştirildi.
Bodrum Belediye Meclisi, geçtiğimiz günlerde silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ercan Yangöz'ün adını Müskebi ve Yahşi mahalle sınırları içinde yer alan Oyder Caddesi'ne verdi. Şehit Polis Memuru Ercan Yangöz'ün isminin yaşatılması amacıyla, Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonunca alınan 18.06.2021 tarih ve 2021/12 sayılı komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Selçuk AKBAŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)  
FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.