İBT WEB

Selendi Rahmanlar da İçme Suyu Deposu Tadilatı Yapıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.10.2021 - 10:57, Güncelleme: 21.10.2021 - 10:57 1420+ kez okundu.
 

Selendi Rahmanlar da İçme Suyu Deposu Tadilatı Yapıldı

Selendi Rahmanlar da İçme Suyu Deposu Tadilatı Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Rahmanlar Mahallesinde de içme suyu deposunun bakım onarımını gerçekleştirerek vatandaşlara daha sağlıklı bir sistem üzerinden su ulaşmasını sağladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarında bakım-onarım ve revizyon çalışmalarına devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Selendi ilçesine bağlı Rahmanlar Mahallesinde de içme suyu depolarının tadilatı yapıldı. Depoların içi fayans ile döşendi. Yalıtım sistemi ile kayıp kaçaklara son verildi. Manevra odaları da yenilenen depoların sıvası ve boya işi de yapıldı. Depolar son olarak himaye çiti ile çevrilerek dışarıdan herhangi bir müdahalenin önüne geçildi. “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” “Mahalle Muhtarı Servet Akyıldız, “Çalışmadan memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan her hizmet güzel. Allah razı olsun” dedi.    
Selendi Rahmanlar da İçme Suyu Deposu Tadilatı Yapıldı


MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Rahmanlar Mahallesinde de içme suyu deposunun bakım onarımını gerçekleştirerek vatandaşlara daha sağlıklı bir sistem üzerinden su ulaşmasını sağladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarında bakım- onarım ve revizyon çalışmalarına devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Selendi ilçesine bağlı Rahmanlar Mahallesinde de içme suyu depolarının tadilatı yapıldı. Depoların içi fayans ile döşendi. Yalıtım sistemi ile kayıp kaçaklara son verildi. Manevra odaları da yenilenen depoların sıvası ve boya işi de yapıldı. Depolar son olarak himaye çiti ile çevrilerek dışarıdan herhangi bir müdahalenin önüne geçildi. “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” “Mahalle Muhtarı Servet Akyıldız, “Çalışmadan memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan her hizmet güzel. Allah razı olsun” dedi.  
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.