İBT WEB

Seyhandan Antrenörlere cansuyu

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 27.04.2021 - 11:29, Güncelleme: 27.04.2021 - 11:29 2488+ kez okundu.
 

Seyhandan Antrenörlere cansuyu

Seyhandan Antrenörlere cansuyu

  Spora ve sporcuya her zaman destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, pandemi sürecinde liglerin ertelenmesiyle sıkıntıya düşen Seyhanlı antrenörlere maddi yardımda bulundu. AKAY ANTRENÖRLERİ DE UNUTMADI Görevi süresince spora ve sporcuya özel önem ve destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Pandemi nedeniyle toplumun her kesimi büyük sıkıntı yaşıyor. Sosyal yardımlarla halkımıza ulaşırken amatör kulüplerimizin bel kemiği olan ve liglerin oynanmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan antrenörlerimize de katkıda bulunduk. İmkânlarımız dâhilinde Seyhan’daki 34 kulübümüzde görev yapan antrenörlerimize nakdi yardımlarımızı bayram öncesi aktardık. Amacımız Seyhanlı ile birlikte pandemi sürecini en az olumsuzlukla atlatabilmek” dedi.   TEŞEKKÜR ETTİLER Seyhan’da faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerin de görev yapan antrenörler de çok büyük bir sıkıtılı süreç yaşadıklarını belirterek, “ Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.
Seyhandan Antrenörlere cansuyu

 

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, pandemi sürecinde liglerin ertelenmesiyle sıkıntıya düşen Seyhanlı antrenörlere maddi yardımda bulundu.

AKAY ANTRENÖRLERİ DE UNUTMADI

Görevi süresince spora ve sporcuya özel önem ve destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Pandemi nedeniyle toplumun her kesimi büyük sıkıntı yaşıyor. Sosyal yardımlarla halkımıza ulaşırken amatör kulüplerimizin bel kemiği olan ve liglerin oynanmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan antrenörlerimize de katkıda bulunduk. İmkânlarımız dâhilinde Seyhan’daki 34 kulübümüzde görev yapan antrenörlerimize nakdi yardımlarımızı bayram öncesi aktardık. Amacımız Seyhanlı ile birlikte pandemi sürecini en az olumsuzlukla atlatabilmek” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Seyhan’da faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerin de görev yapan antrenörler de çok büyük bir sıkıtılı süreç yaşadıklarını belirterek, “ Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.