İBT WEB

Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında sona yaklaşıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 11:31, Güncelleme: 12.12.2022 - 11:29 935+ kez okundu.
 

Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında sona yaklaşıldı

Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında sona yaklaşıldı

Gençlere yönelik projeleri ve faaliyetleriyle dikkat çeken Sincan Belediyesi, ilçeye 3 kapalı yüzme havuzu kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapımı devam eden yüzme havuzlarından Yeni Çimşit Mahallesi yüzde 95, Törekent Mahallesi yüzde 70, Mustafa Kemal Mahallesi yüzde 55’i tamamlandı.Sincan Belediyesi özellikle gençlere ve çocuklara yönelik her projenin destekçisi olma gayretiyle hizmetlerini sürdürüyor. Gençlik Merkezileri ve Millet Kıraathaneleri gibi gençlerin hem öğrenip hem eğlenebileceği mekanlara yatırım yapan Sincan Belediyesi, 3 farklı noktada yüzme havuzlarıyla gençleri buluşturmaya hazırlanıyor.Sadece gençlere değil 7’den 70’e her yaşta vatandaşa hizmet verecek Kapalı Yüzme Havuzları için çalışmalar hız kesmiyor. İnşaat çalışmaları devam eden yüzme havuzları Mustafa Kemal Mahallesi, Törekent Mahallesi ve Çimşit Mahallesi olmak üzere 3 ayrı mahallede yapılıyor. Toplamda 980 m2’lik bir alan içerisinde yer alan, 12,5-25 metre ebatlarında olan yarı olimpik yüzme havuzlarının 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.Yeni Çimşit Mahallesinde yapılan yüzme havuzunun yüzde 95’i biterken Törekent Mahallesi yüzde 70, Mustafa Kemal Mahallesi de yüzde 55’i tamamlandı.
Sincan Belediyesi yüzme havuzlarında sona yaklaşıldı
Gençlere yönelik projeleri ve faaliyetleriyle dikkat çeken Sincan Belediyesi, ilçeye 3 kapalı yüzme havuzu kazandırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapımı devam eden yüzme havuzlarından Yeni Çimşit Mahallesi yüzde 95, Törekent Mahallesi yüzde 70, Mustafa Kemal Mahallesi yüzde 55’i tamamlandı.
Sincan Belediyesi özellikle gençlere ve çocuklara yönelik her projenin destekçisi olma gayretiyle hizmetlerini sürdürüyor. Gençlik Merkezileri ve Millet Kıraathaneleri gibi gençlerin hem öğrenip hem eğlenebileceği mekanlara yatırım yapan Sincan Belediyesi, 3 farklı noktada yüzme havuzlarıyla gençleri buluşturmaya hazırlanıyor.
Sadece gençlere değil 7’den 70’e her yaşta vatandaşa hizmet verecek Kapalı Yüzme Havuzları için çalışmalar hız kesmiyor. İnşaat çalışmaları devam eden yüzme havuzları Mustafa Kemal Mahallesi, Törekent Mahallesi ve Çimşit Mahallesi olmak üzere 3 ayrı mahallede yapılıyor. Toplamda 980 m2’lik bir alan içerisinde yer alan, 12,5-25 metre ebatlarında olan yarı olimpik yüzme havuzlarının 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.
Yeni Çimşit Mahallesinde yapılan yüzme havuzunun yüzde 95’i biterken Törekent Mahallesi yüzde 70, Mustafa Kemal Mahallesi de yüzde 55’i tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.