İBT WEB

Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 16:52, Güncelleme: 13.12.2022 - 15:34 1091+ kez okundu.
 

Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti

Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti

Ankara Sincan Belediyesi’nin sokak hayvanları için kurduğu bakımevi ve rehabilitasyon merkezinin yanında Sevgi Bahçesi’ni yıl boyunca 1410 öğrenci gelerek burada bulunan hayvanları ziyaret etti.Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Sincan Belediyesi, oluşturduğu Sevgi Bahçesi ile çocukların hayvan sevgisini pekiştirmeyi amaçlıyor. 13 adet cins köpek, 3 adet cins kedi, cins tavşanlar ve ördeklerin bulunduğu Sevgi Bahçesi’ni ziyaret eden çocuklara veteriner hekimler tarafından hayvanlar hakkında bilgi veriliyor. Ayrıca ziyarete gelen çocuklar ise burada bulunan hayvanlara dokunup oyunlar oynama imkanına sahip oluyor.Çocukların gelişimine katkı sağlayan Sevgi Bahçesi bu sene düzenlenen okul gezileriyle birlikte 1410 öğrenci, 93 öğretmen ve 126 veliyi ağırladı. Çocukların büyük bir ilgiyle vakit geçirdiği Sevgi Bahçesi’nde sadece hayvanlarla değil, çevreyle de bağları gelişiyor.
Sincan’daki hayvan Sevgi Bahçesi’ni 1410 öğrenci ziyaret etti
Ankara Sincan Belediyesi’nin sokak hayvanları için kurduğu bakımevi ve rehabilitasyon merkezinin yanında Sevgi Bahçesi’ni yıl boyunca 1410 öğrenci gelerek burada bulunan hayvanları ziyaret etti.
Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Sincan Belediyesi, oluşturduğu Sevgi Bahçesi ile çocukların hayvan sevgisini pekiştirmeyi amaçlıyor. 13 adet cins köpek, 3 adet cins kedi, cins tavşanlar ve ördeklerin bulunduğu Sevgi Bahçesi’ni ziyaret eden çocuklara veteriner hekimler tarafından hayvanlar hakkında bilgi veriliyor. Ayrıca ziyarete gelen çocuklar ise burada bulunan hayvanlara dokunup oyunlar oynama imkanına sahip oluyor.
Çocukların gelişimine katkı sağlayan Sevgi Bahçesi bu sene düzenlenen okul gezileriyle birlikte 1410 öğrenci, 93 öğretmen ve 126 veliyi ağırladı. Çocukların büyük bir ilgiyle vakit geçirdiği Sevgi Bahçesi’nde sadece hayvanlarla değil, çevreyle de bağları gelişiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.