İBT WEB

Step Aerobik kaldığı yerden devam

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.06.2021 - 11:47, Güncelleme: 08.06.2021 - 11:47 1908+ kez okundu.
 

Step Aerobik kaldığı yerden devam

Step Aerobik kaldığı yerden devam

Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal gelişim etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği step aerobik etkinliği kaldığı yerden devam ediyor. Antrenör Fatma Menekşeoğlu’nun eğitmenliğinde yeniden başlayan etkinlikler Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 20.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılıyor. Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün LYFA’da vatandaşlara ücretsiz olarak gerçekleştirdiği “Step-aerobik” etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor. Kademeli normalleşme kapsamında 1 Haziran tarihinde kapılarını yeniden LYFA’da, geçtiğimiz yıl dolu dolu süren step-aerobik etkinliği yeniden başladı. Yoğun katılım Pazartesi günü itibarıyla Fatma Menekşeoğlu antrenörlüğünde başlayan step-aerobik etkinliğine ise çok büyük ilgi oldu. Hava durumunun elverişsiz olması nedeniyle kapalı salonda yapılan etkinliğe katılan vatandaşlar 1 saat boyunca dolu dolu spor yapma imkanına kavuştu. Haftanın 3 günü! Etkinlikler her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü saat 20.00 ile 21.00 arasında LYFA’da gerçekleştiriliyor. Tamamen ücretsiz olan etkinliklere dileyen vatandaş ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabiliyor.
Step Aerobik kaldığı yerden devam

Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal gelişim etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği step aerobik etkinliği kaldığı yerden devam ediyor. Antrenör Fatma Menekşeoğlu’nun eğitmenliğinde yeniden başlayan etkinlikler Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 20.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılıyor.

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün LYFA’da vatandaşlara ücretsiz olarak gerçekleştirdiği “Step-aerobik” etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor. Kademeli normalleşme kapsamında 1 Haziran tarihinde kapılarını yeniden LYFA’da, geçtiğimiz yıl dolu dolu süren step-aerobik etkinliği yeniden başladı.

Yoğun katılım

Pazartesi günü itibarıyla Fatma Menekşeoğlu antrenörlüğünde başlayan step-aerobik etkinliğine ise çok büyük ilgi oldu. Hava durumunun elverişsiz olması nedeniyle kapalı salonda yapılan etkinliğe katılan vatandaşlar 1 saat boyunca dolu dolu spor yapma imkanına kavuştu.

Haftanın 3 günü!

Etkinlikler her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü saat 20.00 ile 21.00 arasında LYFA’da gerçekleştiriliyor. Tamamen ücretsiz olan etkinliklere dileyen vatandaş ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabiliyor.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.