İBT WEB

Talas’ta etkinliklere kar engeli

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:02, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:04 1638+ kez okundu.
 

Talas’ta etkinliklere kar engeli

Talas’ta etkinliklere kar engeli

Talas Belediyesi tarafından bugün gerçekleştirilmesi planlanan iki etkinlik, olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.Talas Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek “Kirkitin Sesi” Sergisi ile Sabancı Kültür Merkezi’nde Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından icra edilecek “Bahar Konseri”, yoğun kar yağışının oluşturduğu olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.Her iki etkinlik de önümüzdeki günlerde yeniden sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Talas’ta etkinliklere kar engeli
Talas Belediyesi tarafından bugün gerçekleştirilmesi planlanan iki etkinlik, olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
Talas Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek “Kirkitin Sesi” Sergisi ile Sabancı Kültür Merkezi’nde Talas Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından icra edilecek “Bahar Konseri”, yoğun kar yağışının oluşturduğu olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
Her iki etkinlik de önümüzdeki günlerde yeniden sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.