İBT WEB

Tam kapanma günlerinde sokak hayvanları da unutulmuyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2021 - 11:05, Güncelleme: 04.05.2021 - 11:05 2387+ kez okundu.
 

Tam kapanma günlerinde sokak hayvanları da unutulmuyor

Türkiye’de tam kapanma kısıtlamalarının uygulandığı günlerde Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde sokak hayvanları unutulmadı.Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ergene İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe içerisinde bulunan belirli noktalara yem ve mama bırakarak sokak hayvanlarını beslediler.Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı da sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için vatandaşlara evlerinin önlerine ya da sokak ve caddelerde belirli yerlere bir kap su ve mama koymalarını istedi.Kısıtlama günlerinde sokak hayvanlarını unutmayarak beslemesini yapan ekipler çalışmalarını periyodik aralıklarla sürdürüyorlar.
Türkiye’de tam kapanma kısıtlamalarının uygulandığı günlerde Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde sokak hayvanları unutulmadı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ergene İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe içerisinde bulunan belirli noktalara yem ve mama bırakarak sokak hayvanlarını beslediler.
Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı da sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için vatandaşlara evlerinin önlerine ya da sokak ve caddelerde belirli yerlere bir kap su ve mama koymalarını istedi.
Kısıtlama günlerinde sokak hayvanlarını unutmayarak beslemesini yapan ekipler çalışmalarını periyodik aralıklarla sürdürüyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.