İBT WEB

Tarsus TSO’ya MEB’ten ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.05.2021 - 14:49, Güncelleme: 25.05.2021 - 14:49 1375+ kez okundu.
 

Tarsus TSO’ya MEB’ten ziyaret

TSO Başkanı Koçak da ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek eğitimle ilgili faaliyetlerin, ortak projelerin ve işbirliğinin içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Selbi’yi konuk etti. Ziyarette işbirliği kapsamında birlikte yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Tarsus TSO kentin ekonomik ve ticari yaşamının yanı sıra eğitim ve sosyo-kültürel faaliyetlerine de desteklerini sürdürmeye ve ilgili kurumlarla işbirliği içinde olmaya devam ediyor. Özellikle eğitimle ilgili çalışmaların sürekli olarak içinde olan Tarsus TSO, işbirliğine devam kararlılığında. Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaretinde eğitime katkılarından dolayı Oda ve üyelerine teşekkürlerini iletti. Ortak proje çalışmalarına devam etmek istediklerini belirten Metin, işbirliğinin önemliliğine dikkat çekti. Tarsus TSO Başkanı Koçak da ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek eğitimle ilgili faaliyetlerin, ortak projelerin ve işbirliğinin içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
TSO Başkanı Koçak da ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek eğitimle ilgili faaliyetlerin, ortak projelerin ve işbirliğinin içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Selbi’yi konuk etti. Ziyarette işbirliği kapsamında birlikte yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Tarsus TSO kentin ekonomik ve ticari yaşamının yanı sıra eğitim ve sosyo-kültürel faaliyetlerine de desteklerini sürdürmeye ve ilgili kurumlarla işbirliği içinde olmaya devam ediyor. Özellikle eğitimle ilgili çalışmaların sürekli olarak içinde olan Tarsus TSO, işbirliğine devam kararlılığında.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaretinde eğitime katkılarından dolayı Oda ve üyelerine teşekkürlerini iletti. Ortak proje çalışmalarına devam etmek istediklerini belirten Metin, işbirliğinin önemliliğine dikkat çekti.

Tarsus TSO Başkanı Koçak da ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek eğitimle ilgili faaliyetlerin, ortak projelerin ve işbirliğinin içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.