İBT WEB

Tarsus’ta oda ve derneklere maske desteği sürüyor

Genel 13.06.2020 - 11:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2517+ kez okundu.
 

Tarsus’ta oda ve derneklere maske desteği sürüyor

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilçede faaliyet gösteren oda ve dernekleri ziyaret ederek, maske desteğinde bulunmaya devam ediyor. Türkiye’de ilk korona virüs vakasının açıklanmasının ardından salgının yayılmasına yönelik çalışmalar yapan Tarsus Belediyesi, ilçe genelinde tedbiri elden bırakmıyor. Salgının ikinci dalgasına karşı önlemleri en üst seviyeye çıkaran Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oda ve derneklere maske ile el dezenfektanı desteğini sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Bozdoğan, normalleşme süreci ile ilgili tedbirin elden bırakılmaması konusunda oda ve sivil toplum kuruluşu başkanlarına önerilerde bulundu. Halkın sağlığını korumak adına korona virüse karşı mücadelelerinin artarak devam edeceğini belirten Bozdoğan , “Oda ve derneklere bağlı üyelerin iş yerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışmaları sürüyor. Tarsus Belediyesi olarak, salgının ikinci dalgasına karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Sosyal mesafe, maske ve hijyenimize önem göstererek, kendimizi ve çevremizi hastalıktan korumak zorundayız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli vakit geçirebilmeleri adına çalışmalarımızın salgın riski ortadan kalkana kadar süreceğinden bir şüpheniz olmasın" dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilçede faaliyet gösteren oda ve dernekleri ziyaret ederek, maske desteğinde bulunmaya devam ediyor.
Türkiye’de ilk korona virüs vakasının açıklanmasının ardından salgının yayılmasına yönelik çalışmalar yapan Tarsus Belediyesi, ilçe genelinde tedbiri elden bırakmıyor. Salgının ikinci dalgasına karşı önlemleri en üst seviyeye çıkaran Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, oda ve derneklere maske ile el dezenfektanı desteğini sürdürüyor. Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Bozdoğan, normalleşme süreci ile ilgili tedbirin elden bırakılmaması konusunda oda ve sivil toplum kuruluşu başkanlarına önerilerde bulundu.
Halkın sağlığını korumak adına korona virüse karşı mücadelelerinin artarak devam edeceğini belirten Bozdoğan , “Oda ve derneklere bağlı üyelerin iş yerlerinin periyodik olarak dezenfekte çalışmaları sürüyor. Tarsus Belediyesi olarak, salgının ikinci dalgasına karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Sosyal mesafe, maske ve hijyenimize önem göstererek, kendimizi ve çevremizi hastalıktan korumak zorundayız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli vakit geçirebilmeleri adına çalışmalarımızın salgın riski ortadan kalkana kadar süreceğinden bir şüpheniz olmasın" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.