İBT WEB

Tehlike arz ediyordu yıkıldı şimdi de yeşillendirildi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.04.2021 - 11:58, Güncelleme: 05.04.2021 - 11:58 2983+ kez okundu.
 

Tehlike arz ediyordu yıkıldı şimdi de yeşillendirildi

Tehlike arz ediyordu yıkıldı şimdi de yeşillendirildi

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlike oluşturan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirmişti. İzmit Merkezdeki Sabrı Yalım Parkı’nda bulunan Tekel Duvarı’nın yer aldığı alan şimdi de Büyükşehir ekipleri tarafından yeşillendirildi. Böylece alan hem tehlike arz etmekten kurtarıldı hem de görsel güzellik kazandırılmış oldu.   GÖRSEL OLARAK DAHA ESTETİK HALE GETİRİLDİ Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlike arz ettiği için yıkılan Tekel Duvarı alanı da yeşillendirildi. Hemen yanı başında yer alan çocuk parkı için de tehlikenin ortadan kaldırıldığı çalışmalarda İzmit ilçesinin merkezinde bulunan alan daha da estetik hale getirildi. Vatandaşlar çalışmanın yapılmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Tehlike arz ediyordu yıkıldı şimdi de yeşillendirildi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlike oluşturan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirmişti. İzmit Merkezdeki Sabrı Yalım Parkı’nda bulunan Tekel Duvarı’nın yer aldığı alan şimdi de Büyükşehir ekipleri tarafından yeşillendirildi. Böylece alan hem tehlike arz etmekten kurtarıldı hem de görsel güzellik kazandırılmış oldu.

 

GÖRSEL OLARAK DAHA ESTETİK HALE GETİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlike arz ettiği için yıkılan Tekel Duvarı alanı da yeşillendirildi. Hemen yanı başında yer alan çocuk parkı için de tehlikenin ortadan kaldırıldığı çalışmalarda İzmit ilçesinin merkezinde bulunan alan daha da estetik hale getirildi. Vatandaşlar çalışmanın yapılmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.