İBT WEB

TEKNOFEST montu giyen Aziz Sancar ı üzen bayrak detayı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.09.2021 - 13:00, Güncelleme: 25.09.2021 - 13:00 5477+ kez okundu.
 

TEKNOFEST montu giyen Aziz Sancar ı üzen bayrak detayı

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST e katılan Nobel Ödüllü Aziz Sancar la bir anısını paylaştı

NOBEL ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, TEKNOFEST'te Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin mezuniyet törenine katıldı. Tören öncesi basın mensuplarının sorularının yanıtlayan Prof. Dr. Sancar, "Ben buraya Türk dünyasına bilimi ve teknolojiyi teşvik etmek için geldim. Burada gördüklerim gerçekten beni gururlandırdı. Bana cesaret verdi. Geleceğimiz için umudum çok büyük. Bunu gerçekleştiren herkese ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Sancar konuşmasının ardından elini öpen TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a sarıldı. Bu görüntü sonrası alandakiler görüntüye alkışlarla destek verdi. TEKNOFEST devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Aziz Sancar'la yaşadıkları bir anı sosyal medya hesabından paylaştı. "TEKNOFEST montu giymek ister misiniz?" sorusuna "Elbette" cevabı aldıklarını söyleyen Bakan Yardımcısı o anları şöyle anlattı: "Ama giyince canı sıkıldı. 'Herkesin kolunda Türk bayrağı var, bende yok.' dedi. Bayrağın diğer kolda olduğunu gösterdiğimizde çok mutlu oldu. Gülümsedi, 'Şimdi tamam' dedi."
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST e katılan Nobel Ödüllü Aziz Sancar la bir anısını paylaştı

NOBEL ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar, TEKNOFEST'te Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin mezuniyet törenine katıldı. Tören öncesi basın mensuplarının sorularının yanıtlayan Prof. Dr. Sancar, "Ben buraya Türk dünyasına bilimi ve teknolojiyi teşvik etmek için geldim. Burada gördüklerim gerçekten beni gururlandırdı. Bana cesaret verdi. Geleceğimiz için umudum çok büyük. Bunu gerçekleştiren herkese ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Sancar konuşmasının ardından elini öpen TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a sarıldı. Bu görüntü sonrası alandakiler görüntüye alkışlarla destek verdi. TEKNOFEST devam ederken Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Aziz Sancar'la yaşadıkları bir anı sosyal medya hesabından paylaştı. " TEKNOFEST montu giymek ister misiniz?" sorusuna "Elbette" cevabı aldıklarını söyleyen Bakan Yardımcısı o anları şöyle anlattı: "Ama giyince canı sıkıldı. 'Herkesin kolunda Türk bayrağı var, bende yok.' dedi. Bayrağın diğer kolda olduğunu gösterdiğimizde çok mutlu oldu. Gülümsedi, 'Şimdi tamam' dedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.