İBT WEB

THY Euroleague’de haftanın MVP’si Vasilije Micic

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2021 - 18:07, Güncelleme: 27.03.2021 - 18:07 3132+ kez okundu.
 

THY Euroleague’de haftanın MVP’si Vasilije Micic

THY Euroleague’de 31. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Panathinaikos karşılaşmasında 21 sayı, 7 asist ve 4 riabund ile oynayan Anadolu Efes’in Sırp basketbolcusu Vasilije Micic seçildi.THY Euroleague’de 31. hafta geride kalırken, haftanın en değerli oyuncusu da belli oldu. Anadolu Efes’in başarılı basketbolcusu Vasilije Micic, 30 verimlilik puanı ile haftanın MVP’si seçildi. Lacivert-beyazlıların Sinan Erdem Spor Salonu’nda Yunan ekibi Panathinaikos’u 85-65’lik skorla mağlup ettiği mücadelede Micic, 21 sayı, 7 asist, 4 riabund ve 1 topla çalma ile oynayarak galibiyeti getiren isimlerden olmuştu.27 yaşındaki basketbolcu bu sezon 3. kez haftanın MVP’si seçildi.
THY Euroleague’de 31. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Panathinaikos karşılaşmasında 21 sayı, 7 asist ve 4 riabund ile oynayan Anadolu Efes’in Sırp basketbolcusu Vasilije Micic seçildi.
THY Euroleague’de 31. hafta geride kalırken, haftanın en değerli oyuncusu da belli oldu. Anadolu Efes’in başarılı basketbolcusu Vasilije Micic, 30 verimlilik puanı ile haftanın MVP’si seçildi. Lacivert-beyazlıların Sinan Erdem Spor Salonu’nda Yunan ekibi Panathinaikos’u 85-65’lik skorla mağlup ettiği mücadelede Micic, 21 sayı, 7 asist, 4 riabund ve 1 topla çalma ile oynayarak galibiyeti getiren isimlerden olmuştu.
27 yaşındaki basketbolcu bu sezon 3. kez haftanın MVP’si seçildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.