İBT WEB

TKBL 10 haftasında nefesler Tarsus ta tutulacak

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 03.12.2021 - 17:16, Güncelleme: 04.12.2021 - 08:49 2294+ kez okundu.
 

TKBL 10 haftasında nefesler Tarsus ta tutulacak

TKBL 10 haftasında nefesler Tarsus ta tutulacak

Tarsus'ta 04.12.2021 tarihinde nefesler tutulucak  TKBL 10. haftasında Tarsus Belediyesi - Fenerbahçe Gelişim bu hafta sonu Tarsus Spor Salonunda 04.12.2021 - 14:00'da karşı karşıya gelecek. Tarsus Belediye başkanı DR. Haluk BOZDOĞAN, kadın basketboll takımımıza vermiş olduğu büyük  desteklerinden dolayı kadınlar  1. Liginde mücadele ediyoruz. Tarihi bir geçmişi  ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapış olan Tarsus şehrimiz de fenerbahçe gelişim takımını ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Halkımızın da bu doğrultuda Tarsus Spor Salonuna gelip takımımıza desteklerini bekliyoruz. Tarsus belediye spor kulübünün sosyal medyasında yayınlamış olduğu mesajında; Böylesine önemli bir maçta siz değerli Tarsus halkını aramızda görmeyi çok isteriz. Sizlerin tribünden vereceğiniz destek bizler için çok önemli ve çok kıymetli. Maçlarımız ücretsizdir tribünde yerlerinizi almak için maske takmanız ve yanınızda HES kodunuzun olması yeterli olacaktır. Haydi hep birlikte kentimizin takımına destek için Cumartesi günü saat 14’de Tarsus Spor Salonu’nda buluşalım! diyerek tarsus halkını takıma destek çağrısında bulundu.
TKBL 10 haftasında nefesler Tarsus ta tutulacak

Tarsus'ta 04.12.2021 tarihinde nefesler tutulucak  TKBL 10. haftasında
Tarsus Belediyesi - Fenerbahçe Gelişim bu hafta sonu Tarsus Spor Salonunda 04.12.2021 - 14:00'da karşı karşıya gelecek.
Tarsus Belediye başkanı DR. Haluk BOZDOĞAN, kadın basketboll takımımıza vermiş olduğu büyük  desteklerinden dolayı kadınlar  1. Liginde mücadele ediyoruz. Tarihi bir geçmişi  ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapış olan Tarsus şehrimiz de fenerbahçe gelişim takımını ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Halkımızın da bu doğrultuda Tarsus Spor Salonuna gelip takımımıza desteklerini bekliyoruz.
Tarsus belediye spor kulübünün sosyal medyasında yayınlamış olduğu mesajında;

Böylesine önemli bir maçta siz değerli Tarsus halkını aramızda görmeyi çok isteriz. Sizlerin tribünden vereceğiniz destek bizler için çok önemli ve çok kıymetli. Maçlarımız ücretsizdir tribünde yerlerinizi almak için maske takmanız ve yanınızda HES kodunuzun olması yeterli olacaktır. Haydi hep birlikte kentimizin takımına destek için Cumartesi günü saat 14’de Tarsus Spor Salonu’nda buluşalım!

diyerek tarsus halkını takıma destek çağrısında bulundu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.