İBT WEB

Tokat’ta, Azerbaycan’a bayraklı destek

Genel 09.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3189+ kez okundu.
 

Tokat’ta, Azerbaycan’a bayraklı destek

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Azerbaycan’a destek için Türk ve Azerbaycan bayrakları ile donatıldı. Reşadiye Belediyesi, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına başlattığı saldırılara tepki göstermek, Azerbaycan’ı desteklemek için ilçe merkezini bayraklarla süsledi. Yurt genelinde başlatılan Azerbaycan ve Türk bayrağını şehrin muhtelif yerlerine asma duyarlılığına destek veren Reşadiye Belediye başkanı Mustafa Yılmaz, sonuna kadar Azerbaycan’ın yanında olacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, Ermenistan’ın saldırıları karşısında Türk halkının Azerbaycan’ın yanında olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz iki devlet bir milletiz. Bu kardeşlik duygusunu göstermek amacıyla ilçemizi Azerbaycan ve Türk bayrakları ile donattık. Dualarımız onlarla. İnşallah bu süreçte Ermenistan zulmü bitecek ve Karabağ tekrar Azerbaycan toprağı olarak kendi topraklarına katacaklardır. Tek isteğimiz, temennimiz, dualarımız bunun üzerinedir” diye konuştu.
Tokat’ın Reşadiye ilçesi Azerbaycan’a destek için Türk ve Azerbaycan bayrakları ile donatıldı.
Reşadiye Belediyesi, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına başlattığı saldırılara tepki göstermek, Azerbaycan’ı desteklemek için ilçe merkezini bayraklarla süsledi. Yurt genelinde başlatılan Azerbaycan ve Türk bayrağını şehrin muhtelif yerlerine asma duyarlılığına destek veren Reşadiye Belediye başkanı Mustafa Yılmaz, sonuna kadar Azerbaycan’ın yanında olacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, Ermenistan’ın saldırıları karşısında Türk halkının Azerbaycan’ın yanında olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz iki devlet bir milletiz. Bu kardeşlik duygusunu göstermek amacıyla ilçemizi Azerbaycan ve Türk bayrakları ile donattık. Dualarımız onlarla. İnşallah bu süreçte Ermenistan zulmü bitecek ve Karabağ tekrar Azerbaycan toprağı olarak kendi topraklarına katacaklardır. Tek isteğimiz, temennimiz, dualarımız bunun üzerinedir” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.