İBT WEB

Tunceli’de etkisiz hale getirilen teröristlerden 1 M-16 ile 2 kalaşnikof ele geçirildi

06.05.2020 - 10:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2597+ kez okundu.
 

Tunceli’de etkisiz hale getirilen teröristlerden 1 M-16 ile 2 kalaşnikof ele geçirildi

Tunceli’nin Ovacık kırsalında, etkisiz hale getirilen 3 teröristten 1 M16 ile 2 kalaşnikof silah ele geçirildiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, “Tunceli Ovacık Kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızca gerçekleştirilen ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Caner Erden Operasyonunda’ BTÖ mensuplarıyla sağlanan sıcak temas neticesinde, 3 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. 1 M-16 Piyade Tüfeği, 2 Kalaşnikof Piyade Tüfeği ve çok miktarda malzeme ele geçirilmiştir" denildi. Bölgede operasyonun devam ettiği aktarılan açıklamada terörist unsurların bulunması ve etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü ifade edildi.
Tunceli’nin Ovacık kırsalında, etkisiz hale getirilen 3 teröristten 1 M16 ile 2 kalaşnikof silah ele geçirildiği bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, “Tunceli Ovacık Kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızca gerçekleştirilen ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Caner Erden Operasyonunda’ BTÖ mensuplarıyla sağlanan sıcak temas neticesinde, 3 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. 1 M-16 Piyade Tüfeği, 2 Kalaşnikof Piyade Tüfeği ve çok miktarda malzeme ele geçirilmiştir" denildi.
Bölgede operasyonun devam ettiği aktarılan açıklamada terörist unsurların bulunması ve etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.