İBT WEB

Turistlerin İstiklal’in orta yerinde yaptıkları pes dedirtti

Asayiş 03.01.2021 - 16:09, Güncelleme: 03.01.2021 - 16:09 3051+ kez okundu.
 

Turistlerin İstiklal’in orta yerinde yaptıkları pes dedirtti

İstiklal Caddesi’nde maske takmayan ve sigara içen turist grubu karakola götürüldü ve kendilerine ceza yazıldı.Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında yayınlanan son genelgeyle hafta sonu kısıtlamasının uygulanacağı, yabancı turistlerin ise muaf tutulacağı duyurulmuştu. İstanbul’daki turistler de muafiyeti fırsat bilerek bugün yine İstiklal Caddesi’ne akın etti.Kural tanımadılar, polis cezayı kestiMeydan ve caddede devriye gezen polis ekipleri İstiklal Caddesi’nin tam ortasında kural tanımazcasına maske takmayan ve sigara içen bir turist grubunu fark etti. Turistlerin yanına giden polis önce maske takmaları ve sigara içmemeleri konusunda uyardı, sonra da turistleri polis merkezine götürdü. Kuralları hiçe sayan turistler kendilerine idari işlem uygulanmasının ardından polis merkezinden ayrıldı.
İstiklal Caddesi’nde maske takmayan ve sigara içen turist grubu karakola götürüldü ve kendilerine ceza yazıldı.
Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında yayınlanan son genelgeyle hafta sonu kısıtlamasının uygulanacağı, yabancı turistlerin ise muaf tutulacağı duyurulmuştu. İstanbul’daki turistler de muafiyeti fırsat bilerek bugün yine İstiklal Caddesi’ne akın etti.

Kural tanımadılar, polis cezayı kesti
Meydan ve caddede devriye gezen polis ekipleri İstiklal Caddesi’nin tam ortasında kural tanımazcasına maske takmayan ve sigara içen bir turist grubunu fark etti. Turistlerin yanına giden polis önce maske takmaları ve sigara içmemeleri konusunda uyardı, sonra da turistleri polis merkezine götürdü. Kuralları hiçe sayan turistler kendilerine idari işlem uygulanmasının ardından polis merkezinden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.