İBT WEB

Türkiye Letonya maçının bilet fiyatları

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 11:07, Güncelleme: 30.03.2021 - 12:48 3200+ kez okundu.
 

Türkiye Letonya maçının bilet fiyatları

A Milli Takımımızın, Letonya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde bilet fiyatları belli oldu.

Türkiye-Letonya maçı bilet fiyatları belli oldu. Saat 15.00’te satışa çıkacak olan biletlerin fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi. Biletler, yalnızca passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek. TFF'de yapılan açıklama şu şekilde: A Milli Takımımızın Letonya ile 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15.00’te satışa çıkıyor. Stadyumun yüzde 15 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletler, sadece www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek. Bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyor. 25 - 50 LİRA ARASI OLACAK Bir kişi, her bilet için ilgili kişilerin kimlik bilgileri ve HES kodları ile en fazla 5 bilet alabilecek. Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi.
A Milli Takımımızın, Letonya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde bilet fiyatları belli oldu.

Türkiye-Letonya maçı bilet fiyatları belli oldu. Saat 15.00’te satışa çıkacak olan biletlerin fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi. Biletler, yalnızca passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek.

TFF'de yapılan açıklama şu şekilde:

A Milli Takımımızın Letonya ile 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15.00’te satışa çıkıyor.

Stadyumun yüzde 15 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletler, sadece www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek.

Bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyor.

25 - 50 LİRA ARASI OLACAK

Bir kişi, her bilet için ilgili kişilerin kimlik bilgileri ve HES kodları ile en fazla 5 bilet alabilecek.

Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.