İBT WEB

Tüzün, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi

22.06.2020 - 13:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2623+ kez okundu.
 

Tüzün, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi

AK Parti Akdeniz Belediyesi Meclis üyesi Hasan Tüzün, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis üyesi Hasan Tüzün, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Açıklamasında Gültak’ın gösterdiği başarılı performansa işaret eden Tüzün, Akdeniz’e yeni bir soluk geldiğini söyledi. Akdeniz ve Mersin’in sorunlarının çözümünde, güçlü Türkiye hedefinde her zaman göreve hazır olduklarını ifade eden Tüzün, "Öncelikle bizi bu göreve layık gören çok değerli Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile çalışmak bizim için gurur ve övünç kaynağıdır. Her zaman vatandaşımızın yanında olan, dertlerini dinleyen, sorunlarını bilen Başkanımız ile Akdeniz’e ve Mersin’e hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Akdeniz Belediyesi Meclis üyesi Hasan Tüzün, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis üyesi Hasan Tüzün, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak tarafından belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Açıklamasında Gültak’ın gösterdiği başarılı performansa işaret eden Tüzün, Akdeniz’e yeni bir soluk geldiğini söyledi.
Akdeniz ve Mersin’in sorunlarının çözümünde, güçlü Türkiye hedefinde her zaman göreve hazır olduklarını ifade eden Tüzün, "Öncelikle bizi bu göreve layık gören çok değerli Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile çalışmak bizim için gurur ve övünç kaynağıdır. Her zaman vatandaşımızın yanında olan, dertlerini dinleyen, sorunlarını bilen Başkanımız ile Akdeniz’e ve Mersin’e hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.