İBT WEB

Ülkü Ocakları haritası NFT oldu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2022 - 14:34, Güncelleme: 20.07.2022 - 08:47 3035+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları haritası NFT oldu

Bin 522 kişiye hediye edilmesinin amacının ise Türk milletinin bin 522’den beri gelen tarih şuurunu göstermek olduğunu açıkladı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye edilen ‘Denizlerdeki Misak-ı Millimiz’ adlı harita, NFT (Nitelikli Fikri Tapu) şeklinde düzenlendi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaretinde MHP lideri Devlet Bahçeli’ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından "Denizlerdeki Misak-ı Millimiz" adlı bir harita hediye edilmişti. Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan Girit ve 12 Adaları da kapsayan bu haritaya ilişkin Yunanistan Başbakanı Miçotakis başta olmak üzere birçok Yunan yetkili açıklamalarda bulunmuştu. O harita blokzincir ağında NFT şeklinde düzenlenerek kalıcı hale getirildi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile NFT olarak düzenlenen Ülkü Ocakları haritasını Metamask cüzdan adresini #ÜlküOcaklarıHaritası etiketiyle yorum olarak yazan bin 522 kişiye hediye edeceklerini duyurdu. Bin 522 kişiye hediye edilmesinin amacının ise Türk milletinin bin 522’den beri gelen tarih şuurunu göstermek olduğunu açıkladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Bin 522 kişiye hediye edilmesinin amacının ise Türk milletinin bin 522’den beri gelen tarih şuurunu göstermek olduğunu açıkladı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye edilen ‘Denizlerdeki Misak-ı Millimiz’ adlı harita, NFT (Nitelikli Fikri Tapu) şeklinde düzenlendi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’ni ziyaretinde MHP lideri Devlet Bahçeli’ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından "Denizlerdeki Misak-ı Millimiz" adlı bir harita hediye edilmişti. Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan Girit ve 12 Adaları da kapsayan bu haritaya ilişkin Yunanistan Başbakanı Miçotakis başta olmak üzere birçok Yunan yetkili açıklamalarda bulunmuştu. O harita blokzincir ağında NFT şeklinde düzenlenerek kalıcı hale getirildi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile NFT olarak düzenlenen Ülkü Ocakları haritasını Metamask cüzdan adresini #ÜlküOcaklarıHaritası etiketiyle yorum olarak yazan bin 522 kişiye hediye edeceklerini duyurdu. Bin 522 kişiye hediye edilmesinin amacının ise Türk milletinin bin 522’den beri gelen tarih şuurunu göstermek olduğunu açıkladı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.