İBT WEB

Zabıta denetimleri sıklaştırdı

06.05.2020 - 08:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2147+ kez okundu.
 

Zabıta denetimleri sıklaştırdı

Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından pazarlar ile gıda maddesi satılan iş yerlerinde denetimleri sıklaştırdı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokakta balık satışı yapan seyyar satıcıların ürünleri kontrol edilerek, satışı engellendi. Kaldırım işgalinde bulunan esnaflar üzerinde denetim yapan zabıta ekipleri, suyu boşa harcayarak çevreyi kirleten ve israf eden kişilere yönelik çalışmalar yaptı. Sabah pazarını denetleyen zabıta ekipleri, maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtırken, sosyal mesafe kurularına uyulması için satıcıları ile vatandaşları uyardı.
Kilis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından pazarlar ile gıda maddesi satılan iş yerlerinde denetimleri sıklaştırdı.
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokakta balık satışı yapan seyyar satıcıların ürünleri kontrol edilerek, satışı engellendi. Kaldırım işgalinde bulunan esnaflar üzerinde denetim yapan zabıta ekipleri, suyu boşa harcayarak çevreyi kirleten ve israf eden kişilere yönelik çalışmalar yaptı. Sabah pazarını denetleyen zabıta ekipleri, maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtırken, sosyal mesafe kurularına uyulması için satıcıları ile vatandaşları uyardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.