İBT WEB

Zabıta Müdürlüğü salgınla mücadele denetimlerini sıklaştırdı

Genel 02.09.2020 - 09:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4196+ kez okundu.
 

Zabıta Müdürlüğü salgınla mücadele denetimlerini sıklaştırdı

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Covid 19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında özel halk minibüslerinde denetimler yapıldı. Başta hijyen ve çalışma şartları konularında kontrolleri gerçekleştiren ekipler, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde ulaşım hizmetinin yapılıp yapılmadığını denetledi. Sürücülere çeşitli uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri genel denetimlerle birlikte salgına karşı tedbir denetimlerin de belirli aralıklarla devam edeceği bilgisini verdi. Vatandaşlar da yapılan denetimlerin son derece faydalı olduğunu belirterek, Zabıta Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti.
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Covid 19 salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında özel halk minibüslerinde denetimler yapıldı.
Başta hijyen ve çalışma şartları konularında kontrolleri gerçekleştiren ekipler, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde ulaşım hizmetinin yapılıp yapılmadığını denetledi. Sürücülere çeşitli uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri genel denetimlerle birlikte salgına karşı tedbir denetimlerin de belirli aralıklarla devam edeceği bilgisini verdi. Vatandaşlar da yapılan denetimlerin son derece faydalı olduğunu belirterek, Zabıta Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.