Fenerbahçe, Galatasaray’a 3-0 yenilmesinin ardından teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yollarını ayırdı.

Fenerbahçe’de teknik direktör Domenico Tedesco ile yolların ayrıldığı açıklandı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray’a 3-0 mağlup olunmasının ardından bu kararın alındığı belirtildi.
Açıklamada ayrıca, sportif direktör Devin Özek ve futbol koordinatörü Berke Çelebi ile de sözleşmelerin feshedildiği duyuruldu. Bu isimlere kulübe yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür edildi ve kariyerlerinde başarı dileğinde bulunuldu.
Fenerbahçe’de sezonun kalan 3 haftasında takımın başında yardımcı antrenör Zeki Murat Göle’nin yer alacağı bildirildi. Göle’nin, ligdeki son maçlarda sarı-lacivertlileri yönetmesi bekleniyor.
Kulüp yönetimi, alınan kararların ardından teknik ekipte ve sportif yönetimde önemli değişikliklere imza attı. Bu gelişmeler, takımın gelecek sezonki yapılanması öncesinde dikkat çekiyor.





















Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus facilisis scelerisque tortor, vel finibus nibh accumsan non. Mauris lacinia rutrum nunc, ut mattis risus accumsan bibendum. Curabitur varius turpis dui, eget porttitor tellus rutrum ultrices. Duis ut tempus leo. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Phasellus pulvinar vestibulum sapien, at maximus nibh.
Yorum Yap