İBT WEB

Adana Büyükşehir Asfalt Sorununu Çözmeye Kararlı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.03.2021 - 10:56, Güncelleme: 17.03.2021 - 11:02 3609+ kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Asfalt Sorununu Çözmeye Kararlı

Büyükşehir Asfalt Sorununu Çözmeye Kararlı

Geçmişte 5 yılda dökülen asfalttan fazlasını 18 ayda döken Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid 19 şartlarına rağmen halka her kulvarda hizmet etmeye devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol yapım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını çok sayıda noktada olduğu gibi Seyhan İlçesi’nde de sürdürüyor. Adnan Menderes Kavşağı ile Beyaz Evler Kavşağı arasındaki 700 metre gidiş, 700 metre geliş ve toplam 22 metre genişliğindeki Özdemir Sabancı Bulvarı’nda Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları devam ediyor. Kent merkezinin ana arterlerinden olan bulvarda asfaltlama çalışması kısa sürede tamamlanarak, yol vatandaşın hizmetine açılacak.
Büyükşehir Asfalt Sorununu Çözmeye Kararlı

Geçmişte 5 yılda dökülen asfalttan fazlasını 18 ayda döken Adana Büyükşehir Belediyesi, Covid 19 şartlarına rağmen halka her kulvarda hizmet etmeye devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yol yapım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi  Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını çok sayıda noktada olduğu gibi Seyhan İlçesi’nde de sürdürüyor. Adnan Menderes Kavşağı ile Beyaz Evler Kavşağı arasındaki 700 metre gidiş, 700 metre geliş ve toplam 22 metre genişliğindeki Özdemir Sabancı Bulvarı’nda Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama çalışmaları devam ediyor. Kent merkezinin ana arterlerinden olan bulvarda asfaltlama çalışması kısa sürede tamamlanarak, yol vatandaşın hizmetine açılacak.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.