İBT WEB

Adıyaman’daki operasyonda teröristlerin bombalandığı anlar kamerada

07.05.2020 - 07:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1709+ kez okundu.
 

Adıyaman’daki operasyonda teröristlerin bombalandığı anlar kamerada

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat birimlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda teröristlerin bombalandığı anlar kameralara yansıdı. İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Adıyaman kırsalında İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat birliklerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve operasyonun devam ettiğini açıkladı. Bölge kırsalında gizlenen teröristlerin yapılan bombardıman ile etkisiz hale getirildiği anlar kameralara yansıdı. Savaş uçakları tarafından atılan bombaların ardından bölgeden dumanlar yükseldiği görülürken o anlar çevredeki yerleşim yerlerinde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat birimlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda teröristlerin bombalandığı anlar kameralara yansıdı.
İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Adıyaman kırsalında İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekat birliklerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve operasyonun devam ettiğini açıkladı. Bölge kırsalında gizlenen teröristlerin yapılan bombardıman ile etkisiz hale getirildiği anlar kameralara yansıdı. Savaş uçakları tarafından atılan bombaların ardından bölgeden dumanlar yükseldiği görülürken o anlar çevredeki yerleşim yerlerinde bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.