İBT WEB

AK Partiden Tarsus TSOya ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.06.2021 - 16:58, Güncelleme: 04.06.2021 - 16:58 1672+ kez okundu.
 

AK Partiden Tarsus TSOya ziyaret

AK Partiden Tarsus TSOya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatını konuk etti. Ziyarette bölgeye yapılan yatırımlar ile pandemi salgınının ekonomiye etkileri değerlendirildi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Başkanı H. Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatını ağırladı. Tarsus TSO Başkanı Koçak, ziyarette kurulmakta olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gelinen son durumu aktardı. Tarsus OSB’nin kent ve bölge ekonomisine ciddi ivme kazandıracağını belirten Koçak, ‘’Özellikle bölge istihdamı açısından doğrudan 15 bin kişiye iş ve aş imkânı sağlayacak. Bölge içerisinde ayrıca KOBİ OSB de kuruyoruz. Genel olarak önemli mesafeler aldık. Bu projede herkesin katkısı var. İşbirliğinin güzel bir örneği. Yatırımcı bize inandı, güvendi. Bu zor dönemde yatırım yapma kararı aldı. Bölgeyi yatırımcılara hazır hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Elektrik ve doğalgaz temininin sağlanması noktasında girişimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bu konuda hızlandırılmasına yönelik sizlerden de ciddi destek istiyoruz.’’dedi. Pandemi salgınının ekonomiye olan etkilerini de değerlendiren Koçak, ‘’Pandemi ne yazık ki hemen her sektörü etkiledi. Bu konuda TOBB önderliğinde birçok çalışma yürüttük. Üyelerimizin sorunlarını aktarmaya çalıştık ve devam ediyoruz. Ancak küçük esnaf bu süreçten daha çok etkilendi. Şimdiye kadar kapalı olan sektörlerle ilgili destek taleplerimizi yineliyoruz.’’diye konuştu. AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile AK Parti İl ve İlçe Başkanları, kent ekonomisinin kalkınmasına yönelik projeleri desteklemeye devam edeceklerini ve özellikle Tarsus OSB ile ilgili talep edilen doğalgaz ve elektrik konusunu gündeme alacaklarını ve sonuçlanmasını sağlayacaklarını ifade ettiler. AK Partili konuklar daha sonra Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerinden bilgi aldı.
AK Partiden Tarsus TSOya ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatını konuk etti. Ziyarette bölgeye yapılan yatırımlar ile pandemi salgınının ekonomiye etkileri değerlendirildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Başkanı H. Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ile AK Parti İl ve İlçe teşkilatını ağırladı. Tarsus TSO Başkanı Koçak, ziyarette kurulmakta olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gelinen son durumu aktardı. Tarsus OSB’nin kent ve bölge ekonomisine ciddi ivme kazandıracağını belirten Koçak, ‘’Özellikle bölge istihdamı açısından doğrudan 15 bin kişiye iş ve aş imkânı sağlayacak. Bölge içerisinde ayrıca KOBİ OSB de kuruyoruz. Genel olarak önemli mesafeler aldık. Bu projede herkesin katkısı var. İşbirliğinin güzel bir örneği. Yatırımcı bize inandı, güvendi. Bu zor dönemde yatırım yapma kararı aldı. Bölgeyi yatırımcılara hazır hale getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Elektrik ve doğalgaz temininin sağlanması noktasında girişimlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bu konuda hızlandırılmasına yönelik sizlerden de ciddi destek istiyoruz.’’dedi.

Pandemi salgınının ekonomiye olan etkilerini de değerlendiren Koçak, ‘’Pandemi ne yazık ki hemen her sektörü etkiledi. Bu konuda TOBB önderliğinde birçok çalışma yürüttük. Üyelerimizin sorunlarını aktarmaya çalıştık ve devam ediyoruz. Ancak küçük esnaf bu süreçten daha çok etkilendi. Şimdiye kadar kapalı olan sektörlerle ilgili destek taleplerimizi yineliyoruz.’’diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile AK Parti İl ve İlçe Başkanları, kent ekonomisinin kalkınmasına yönelik projeleri desteklemeye devam edeceklerini ve özellikle Tarsus OSB ile ilgili talep edilen doğalgaz ve elektrik konusunu gündeme alacaklarını ve sonuçlanmasını sağlayacaklarını ifade ettiler.

AK Partili konuklar daha sonra Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerinden bilgi aldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.