İBT WEB

Antalya’da intihar!

20.03.2024 - 05:09, Güncelleme: 20.03.2024 - 05:09 382+ kez okundu.
 

Antalya’da intihar!

Antalya’da iddiaya göre bir kişi binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkarak atladı. Elif Şevval DEMİR / ANTALYA (İGFA) - Alınan bilgiye göre olay Antalya'nın Meltem Mahallesi'nde meydana geldi. Bir binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkan ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, atlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve 112 Acil sağlık ekipleri, şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğinı belirledi. Ekipler, şahsın kimliğini belirlemeye yönelik olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Antalya’da iddiaya göre bir kişi binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkarak atladı.

 Elif Şevval DEMİR / ANTALYA (İGFA) - Alınan bilgiye göre olay Antalya'nın Meltem Mahallesi'nde meydana geldi.

Bir binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkan ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, atlayarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve 112 Acil sağlık ekipleri, şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğinı belirledi.

Ekipler, şahsın kimliğini belirlemeye yönelik olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.