İBT WEB

Antalya’da şahin polis ekipleri, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar için seferber oldu

Genel 06.05.2020 - 08:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2354+ kez okundu.
 

Antalya’da şahin polis ekipleri, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar için seferber oldu

Antalya’da Şahin Polis ekipleri devriye görevinde sokakta gördükleri sahipsiz hayvanlara kucak açıyor. Ekipler onlara mama veriyor, şefkat gösteriyor. Antalya’nın Serik ilçesinde emniyet müdürlüğüne bağlı şahin timleri sokaktan buldukları köpeklerin ilk olarak aşı kontrollerini yaptırıyor. Daha sonra yaptıkları barınaklarda bakımını sağlıyor. Şahin Polis ekipleri devriye görevinde sokakta gördükleri ve şefkat eli uzattıkları sahipsiz hayvanları gezdiriyor, kendi elleriyle yemeklerini yediriyor. Sahipsiz hayvanlar için evlerine barınak kuran ekipler, hayvanların her şeyi ile ilgileniyor. Gönüllü olarak ilgilendikleri köpeklere mesaiden arta kalan zamanlarda kaplarda bulunan yiyeceklerini ve sularını kontrol ediyor. Gönüllü hayvan severlere, besledikleri hayvanları teslim etmeye başladıklarını belirten ekipler, diğer sokakta muhtaç olan sahipsiz köpeklere de yardım elini uzatmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Şahin polis ekipleri sokakta yaşayan hayvanların destekçisi olmakta kararlı.
Antalya’da Şahin Polis ekipleri devriye görevinde sokakta gördükleri sahipsiz hayvanlara kucak açıyor. Ekipler onlara mama veriyor, şefkat gösteriyor. Antalya’nın Serik ilçesinde emniyet müdürlüğüne bağlı şahin timleri sokaktan buldukları köpeklerin ilk olarak aşı kontrollerini yaptırıyor. Daha sonra yaptıkları barınaklarda bakımını sağlıyor.
Şahin Polis ekipleri devriye görevinde sokakta gördükleri ve şefkat eli uzattıkları sahipsiz hayvanları gezdiriyor, kendi elleriyle yemeklerini yediriyor. Sahipsiz hayvanlar için evlerine barınak kuran ekipler, hayvanların her şeyi ile ilgileniyor. Gönüllü olarak ilgilendikleri köpeklere mesaiden arta kalan zamanlarda kaplarda bulunan yiyeceklerini ve sularını kontrol ediyor.
Gönüllü hayvan severlere, besledikleri hayvanları teslim etmeye başladıklarını belirten ekipler, diğer sokakta muhtaç olan sahipsiz köpeklere de yardım elini uzatmaya devam edeceklerini ifade ettiler.
Şahin polis ekipleri sokakta yaşayan hayvanların destekçisi olmakta kararlı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.