İBT WEB

Armada Praxis Yalıkavakspor Avrupa Kupası'nda tur atladı

25.09.2023 - 09:11, Güncelleme: 25.09.2023 - 09:11 678+ kez okundu.
 

Armada Praxis Yalıkavakspor Avrupa Kupası'nda tur atladı

Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası ikinci turu rövanş maçında rakibi Portekiz’in Ada De Sao Pedro Do Sul'u mağlup eden temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor bir üst tura yükseldi.MUĞLA (İGFA) -  Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını 13-12 önde kapatan Armada Praxis Yalıkavakspor, maçı da 30-25 kazanarak üçüncü tura yükselme başarısı gösterdi. Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda dün oynanan ilk maçı Ada De Sao Pedro Do Sul 27-23'lük skorla kazanmıştı. Dört temsilcimizin mücadele ettiği Avrupa Kupası'nda tur atlayan ilk temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor olurken; ilk maçlarını galibiyetle tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve Görele Belediyesi 30 Eylül'de rövanş maçlarını oynayacak.

Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası ikinci turu rövanş maçında rakibi Portekiz’in Ada De Sao Pedro Do Sul'u mağlup eden temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor bir üst tura yükseldi.

MUĞLA (İGFA) -  Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını 13-12 önde kapatan Armada Praxis Yalıkavakspor, maçı da 30-25 kazanarak üçüncü tura yükselme başarısı gösterdi.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda dün oynanan ilk maçı Ada De Sao Pedro Do Sul 27-23'lük skorla kazanmıştı.

Dört temsilcimizin mücadele ettiği Avrupa Kupası'nda tur atlayan ilk temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavakspor olurken; ilk maçlarını galibiyetle tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi ve Görele Belediyesi 30 Eylül'de rövanş maçlarını oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.