İBT WEB

Aydın Büyükşehir’in iftar programları devam ediyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2023 - 21:57, Güncelleme: 02.04.2023 - 21:22 14176+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir’in iftar programları devam ediyor

Aydın Büyükşehir’in iftar programları devam ediyor

Ramazan ayında kentin birçok noktasında iftar programları düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.İl genelinde 8 ayrı noktada iftar programı düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, bugün de 15 bin kişiye iftar yemeği verdi. Efeler Osman Yozgatlı Mahallesi ile Köprülü Mahallesi, Söke Yenikent Mahallesi, Sultanhisar Atça Mahallesi, İncirliova Hacıaliobası Mahallesi, Karpuzlu Ulukonak Mahallesi, Koçarlı Bıyıklı Mahallesi ve Nazilli 23 Nisan Parkı’nda iftar sofraları kuruldu. Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke’de Yenikent Mahallesi’ndeki iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu’na, CHP Aydın milletvekilleri ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Millet İttifakı ilçe başkanları ve muhtarlar da eşlik etti.Düzenlenen iftar programları için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederken, Başkan Çerçioğlu; "Birlik ve beraberliğimizi yansıtan bereketli iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
Aydın Büyükşehir’in iftar programları devam ediyor
Ramazan ayında kentin birçok noktasında iftar programları düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.

İl genelinde 8 ayrı noktada iftar programı düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, bugün de 15 bin kişiye iftar yemeği verdi. Efeler Osman Yozgatlı Mahallesi ile Köprülü Mahallesi, Söke Yenikent Mahallesi, Sultanhisar Atça Mahallesi, İncirliova Hacıaliobası Mahallesi, Karpuzlu Ulukonak Mahallesi, Koçarlı Bıyıklı Mahallesi ve Nazilli 23 Nisan Parkı’nda iftar sofraları kuruldu. Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke’de Yenikent Mahallesi’ndeki iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çerçioğlu’na, CHP Aydın milletvekilleri ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Millet İttifakı ilçe başkanları ve muhtarlar da eşlik etti.

Düzenlenen iftar programları için memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederken, Başkan Çerçioğlu; "Birlik ve beraberliğimizi yansıtan bereketli iftar sofralarımızda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.