İBT WEB

Aydın’da sıcaklık değerleri mevsim normallerine dönüyor

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2021 - 09:50, Güncelleme: 27.05.2021 - 09:50 1314+ kez okundu.
 

Aydın’da sıcaklık değerleri mevsim normallerine dönüyor

Aydın’da sıcaklık değerleri mevsim normallerine dönüyor

Aydın’da üç günden bu yana etkili olan mevsim normalleri üstündeki sıcaklık değerleri bugünden itibaren normale dönecek.Hafta başından itibaren etkili olan kavurucu sıcaklar Aydın’da etkili oldu. İl genelinde etkili olan ve mevsim normalleri üstünde seyreden zaman zaman değerlerin 39-40 dereceleri bulduğu Aydın’da, sıcaklıklar bugünden itibaren normale dönmeye başlayacak. Aydın’da sıcaklık değerlerinin bugün 35, yarın 30, Cumartesi 32, Pazar 34, Pazartesi 31 derecelerde seyretmesi bekleniyor.
Aydın’da sıcaklık değerleri mevsim normallerine dönüyor
Aydın’da üç günden bu yana etkili olan mevsim normalleri üstündeki sıcaklık değerleri bugünden itibaren normale dönecek.
Hafta başından itibaren etkili olan kavurucu sıcaklar Aydın’da etkili oldu. İl genelinde etkili olan ve mevsim normalleri üstünde seyreden zaman zaman değerlerin 39-40 dereceleri bulduğu Aydın’da, sıcaklıklar bugünden itibaren normale dönmeye başlayacak. Aydın’da sıcaklık değerlerinin bugün 35, yarın 30, Cumartesi 32, Pazar 34, Pazartesi 31 derecelerde seyretmesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.