İBT WEB

Badminton Takımımıza Tebrik Ziyareti

Genel 22.03.2021 - 12:37, Güncelleme: 22.03.2021 - 12:37 2583+ kez okundu.
 

Badminton Takımımıza Tebrik Ziyareti

Badminton Takımımıza Tebrik Ziyareti

  Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baylan, Olimpik Spor Tesisleri içerisinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren badminton takımımızın antrenmanına katıldı. Baylan, Tıp Bayramı Badminton Turnuvası’nı başarılı bir şekilde tamamlayan sporcularımızı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.   Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton takımımız, Olimpik Spor Tesisleri içerisinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baylan da, takımımızın gün içinde gerçekleştirilen antrenmanını takip etti. Badminton Antrenörümüz Hatice Tokmakçı; antrenman tekniği ve taktik çalışmalar hakkında Baylan’a bilgi verdi. Sporcularımıza sakatlık yaşamadan başarılı bir sezon dileyen Baylan, Badminton İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Tıp Bayramı Turnuvası’nda başarılı olan sporcularımızı tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un amatör branşlarda yetiştirici bir kulüp olduğunu ve spor dünyasına yeni isimler kazandırmayı hedeflediğini belirten Baylan, “Katıldığımız turnuvalarda, önemli başarılar elde eden takımımızı yürekten kutluyorum. Alt yaş kategorilerinde mücadele eden kardeşlerimizin, ileriki yıllarda badminton branşında adından sıkça söz ettireceklerinden eminim. Tüm sporcu kardeşlerimize sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu. 
Badminton Takımımıza Tebrik Ziyareti

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baylan, Olimpik Spor Tesisleri içerisinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren badminton takımımızın antrenmanına katıldı. Baylan, Tıp Bayramı Badminton Turnuvası’nı başarılı bir şekilde tamamlayan sporcularımızı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton takımımız, Olimpik Spor Tesisleri içerisinde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baylan da, takımımızın gün içinde gerçekleştirilen antrenmanını takip etti. Badminton Antrenörümüz Hatice Tokmakçı; antrenman tekniği ve taktik çalışmalar hakkında Baylan’a bilgi verdi. Sporcularımıza sakatlık yaşamadan başarılı bir sezon dileyen Baylan, Badminton İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Tıp Bayramı Turnuvası’nda başarılı olan sporcularımızı tebrik etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un amatör branşlarda yetiştirici bir kulüp olduğunu ve spor dünyasına yeni isimler kazandırmayı hedeflediğini belirten Baylan, “Katıldığımız turnuvalarda, önemli başarılar elde eden takımımızı yürekten kutluyorum. Alt yaş kategorilerinde mücadele eden kardeşlerimizin, ileriki yıllarda badminton branşında adından sıkça söz ettireceklerinden eminim. Tüm sporcu kardeşlerimize sakatlıksız, başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu. 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.